'Ideaal, geheel digitaal'

(na zomerperiode beschikbaar)

In navolging van 2018 wordt ook in 2019 het gratis promotiemateriaal geheel digitaal beschikbaar gesteld.

Digitaal is ideaal om de afzonderlijke promotie-items zelf af te drukken, net zoveel als je zelf wenst. Op die manier wordt verspilling van papier voorkomen. Wil je geen flyers? Dan druk je ze niet af. Wil je meer posters, groter of kleiner? Je drukt af, precies de aantallen en de formaten die jij nodig hebt voor de optimale promotie van de Dag.

Oók het Postersjabloon

Het postersjabloon om zelf te voorzien van foto's van de eigen BHV'ers staat vanaf het begin met stip op 1 en maakt uiteraard weer deel uit van het promotiemateriaal. Optimale herkenbaarheid om de collega's op Dag van de BHV extra in het zonnetje te zetten. Kant en klaar materiaal zoals ook vorige jaren beschikbaar was, maakt ook dit jaar weer deel uit van het promopakket.

Altijd op tijd voor deelname en net zoveel als dat jíj nodig hebt

De administratieve verwerking, het inpakken en het verzendklaar hebben voor bezorging, maakte dat we voorgaande jaren al op tijd het aanvraagformulier moesten sluiten. Op het laatste moment alsnog deelnemen (met promotiemateriaal) was daardoor niet mogelijk.

Door het digitale pakket kan je ook op een later moment alsnog deelnemen. En… toch meer posters of flyers nodig op de Dag zelf? Extra uitprinten en klaar!

Zodra het promotiemateriaal 2019 online beschikbaar is, wordt dit via sociale media en DagUpd@te bekend gemaakt.

Delen: 

Inschrijven nieuwsbrief

     
Go To Top