Aanvraagformulier Promotiepakket

Lees eerst deze informatie! Er is namelijk een wijziging ten opzichte van voorgaande jaren!

Het promotiepakket is door bedrijven geheel grátis aan te vragen; er zijn zelfs geen verzendkosten aan verbonden. Aanvragen is mogelijk tot en met vrijdag 22 september. Daarna is het omwille van logistieke redenen niet meer mogelijk. Wees er dus op tijd bij!

Aantal pakketten
Wij rekenen met maximaal 3 pakketten per adres, afgestemd op de bedrijfsgrootte: 1 - 50 totaal aantal medewerkers werkzaam = 1 pakket, 51 - 100 = 2 pakketten, 101+ = 3 pakketten.
Tot 2 adressen kunt u via dit formulier pakketten aanvragen, door in het toelichtingenveld het 2e bezorgadres te noteren. Vraagt u voor 3 of meer locaties pakketten aan? Stuurt u dan graag een e-mail naar organisatie (at) dagvandebhv.nl.
U ontvangt vervolgens per mail een excelsjabloon waarmee wij werken, om zo de aanvragen het meest praktisch te kunnen verwerken.

Verzending vindt plaats in 3 batches: week 39/40/41. Datum van aanvraag is hiervoor (mede) bepalend.

Samenstelling
Het promotiepakket is anders qua samenstelling dan voorgaande jaren. Dit is mede op basis van de ontvangen reacties op de evaluatie-enquête. Sowieso zal het magazine weer in het pakket zijn opgenomen. Posters, flyers etc. ook qua aantallen wordt nog bekeken.

Nieuw: in de loop van het jaar is een uitgebreide downloadmodule beschikbaar. U bepaalt dan zelf hoe uw ideale promotiepakket eruit ziet!
Een duurzame oplossing doordat wordt bespaard op drukwerk dat mogelijk niet wordt gebruikt.

In 2017 zal ook het poster sjabloon beschikbaar zijn om uw eigen poster met uw eigen BHV-organisatie samen te stellen, voor extra herkenbaarheid en attentiewaarde!

LET OP: vul het Vestigingsadres en bijbehorende vestigingspostcode in! Pakketten kunnen niet worden bezorgd op een postbusnummer.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws door in te schrijven op onze nieuwsbrief DagUpd@te! of volg ons op social media: Twitter, LinkedIn en Facebook!

Vriendelijke groet, Organisatie Dag van de BHV
Bedrijfsnaam(* verplicht)
Ongeldige invoer.

VESTIGINGSadres(* verplicht)
Ongeldige invoer.

VESTIGINGSadres Postcode(* verplicht)
Ongeldige invoer.

Plaats(* verplicht)
Ongeldige invoer.

Telefoonnummer
Ongeldige invoer.

Bedrijfsgrootte(* verplicht)
Geeft u aan hoeveel medewerkers het bedrijf heeft? Passen wij de inhoud van het pakket hier op aan.

Naam aanvrager(* verplicht)
Ongeldige invoer.

Functie aanvrager(* verplicht)

Ongeldige invoer.

Email aanvrager(* verplicht)
Ongeldig emailadres.

Ruimte voor toelichting
Ongeldige invoer.

Anti Spam Code(* verplicht)
Anti Spam Code VernieuwOngeldige invoer.

Delen: 

Inschrijven nieuwsbrief

Go To Top