Genomineerden voor de Verkiezing BHV'er van het Jaar 2019 zijn, in alfabetische volgorde:

Bea Vrind, Rijkswaterstaat WVL - Lelystad

Ben van Kuringen, DHTC - Den Helder

Danilio Web, Dr Horacio E Oduber Hospital - Oranjestad, Aruba

Das Darkhoe, Standby Solutions - Rotterdam

Eric Veldhuis, Dijklander Ziekenhuis - Hoorn

Francis Figaroa, Dr Horacio E Oduber Hospital - Oranjestad, Aruba

Gerard van Maurik, Upfield - Rotterdam

Gerrit Besseling, Dr Horacio E Oduber Hospital - Oranjestad, Aruba

Giomar Arendsz, WEB NV - Santa Cruz, Aruba

Jiska Spoel, KPN - Amersfoort

Joke Bollebakker, Jellinek G&V - Hilversum

Koos van der Eijk, Aafje thuiszorg, locatie Roo - Capelle aan den IJssel

Marlies Venema, Elkerliek Ziekenhuis - Helmond

Richard Kleinjan, Soma college - Harderwijk

Sander de Vries, Comicro - Hoorn

Shannon Monte, KPMG - Amstelveen

Simone Kraaipoel, Dijklander Ziekenhuis - Hoorn & Pumerend

Tessa Soesbergen, Hogeschool Utrecht - Utrecht

Vivianne Jansen, Aruba Airport Authority N.V. - Oranjestad, Aruba

Onze missie en visie

Stichting Dag van de BHV is er om waardering voor en het besef van het nut en de noodzaak van de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) over te brengen.
Als stichting zetten wij ons in om de bedrijfshulpverlening (BHV) te promoten in Nederland. Dit doen wij door publiciteit te geven aan ervaringen waarbij de BHV-organisatie een rol heeft gespeeld, een verkiezing voor BHV’er van het jaar te organiseren en het verspreiden van promotiepakketten.
Onze ambitie is om de waardering voor de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) te vergroten in heel Nederland. Tevens streven wij ernaar om meer medewerkers zichzelf vrijwillig aan te laten melden als BHV’er bij hun werkgever.

Doelstellingen

De stichting heeft als doel:
- het promoten van de Bedrijfshulpverlening (BHV) in Nederland, onder meer door eens per jaar, te weten op de eerste maandag van de maand november, landelijk aandacht te vragen voor alle bedrijfshulpverleners in Nederland;
- het verduidelijken van het belang van de bedrijfshulpverlener (Bhv’er) in het bedrijfsleven en het publieke domein als voorpost van de professionele hulpverlening;
- het verwerven van zoveel mogelijk waardering en support voor de bedrijfshulpverlener;
- het leveren van een bijdrage aan veiligheid en gezondheid op het werk en in het publieke domein, zulks mede in het kader van goed werkgeverschap en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

Herken jij je in onze ambitie en draag jij Dag van de BHV een warm hart toe? Sponsor ons! 

Via het platform van Stichting WhyDonate! is het eenvoudig om eenmalig of periodiek een bedrag over te maken.
Rechtstreeks naar ons rekeningnummer is uiteraard ook mogelijk. Bankgegevens Stichting Dag van de BHV: NL09ABNA0818951125.
Noot: Wij beschikken na jouw gift niet over jouw contactgegevens - privacyoverwegingen van de bankinstelling - en dus kunnen wij je helaas niet bedanken voor de donatie.

Meer over Stichting Dag van de BHV.

Transparantie

Stichting Dag van de BHV staat voor algehele transparantie. Wij vinden het vanzelfsprekend dat we transparant zijn in al ons handelen, het wat, wanneer en hoe. Wij zijn open in onze organisatiestructuur, onze ambitie en doelstellingen en uiteraard ook hoe beschikbaar gestelde financiële middelen door Partners, Sponsoren en door ontvangen donaties, worden aangewend voor de organisatie en invulling van de jaarlijkse Dag.

   

Naam:

Stichting Dag van de BHV
RSIN/fiscaal nummer: 857681849
KvK: 68997051
Adres: Postbus 1772
Postcode: 3800 BT
Plaats: Amersfoort
Land: Nederland
Telefoon: 033-7074794
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Documenten: Beleidsplan
  Activiteitenverslag
  Financieel overzicht 2018
Beloningsbeleid: De bestuurders zijn onbezoldigd.

Bestuurssamenstelling

Voorzitter: A.H. Baas
Penningmeester: S. den Hollander
Secretaris: S. Bennema

Dag van de BHV is per dinsdag 20 juni 2017 een Stichting. Bij de notaris is de akte van oprichting ondertekend door voorzitter Sylvester Bennema (Crisicom), secretaris Ton Baas (VBZ) en penningmeester Stephan den Hollander (Quinton BHV). In 2012 vond de eerste Dag van de BHV plaats. Direct in dit eerste jaar namen al honderden organisaties deel en dit aantal is de afgelopen jaren alleen maar toegenomen, tot circa 900 unieke namen in het afgelopen jaar. Nu is het dus zover dat 'we' een Stichting zijn geworden. De oprichting onderstreept het onafhankelijke, niet-commerciële karakter van de Dag, hetgeen vanaf dag één voor de Partners aan de orde is geweest. Verder zal in 2019 een zogenoemde ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) bij de Belastingdienst worden aangevraagd.

StichtingDagvandeBHV 2De akte van oprichting wordt voorgelezen. V.l.n.r.: Sylvester Bennema (Crisicom),Ton Baas (vml. VBZ), Stephan den Hollander (Quinton BHV) en notaris mr. Robert A. Ritsma.

 

Subcategorieën

Onderstaand kunt u per Partner lezen waarom zij als organisatie het initiatief en met name het doel van Dag van de BHV van harte ondersteunen en willen bijdragen aan het mede mogelijk maken van Dag van de BHV.

Delen: 

Inschrijven nieuwsbrief

     
Go To Top