Nomineer AW
BHV'er van het Jaar 2020

Wie verdient volgens jou speciale waardering voor de inzet als BHV'er en nomineer je voor de titel 'BHV'er van het Jaar 2020'? 

De verkiezing is een belangrijk onderdeel van Dag van de BHV. Met deze verkiezing en nominatie kunnen de hulpverleners nog eens extra worden bedankt voor hun bijzondere inzet. De uitslag van de verkiezing wordt op de Dag van de BHV (maandag 2 november) bekend gemaakt.

Deze verkiezing is geen wedstrijd, maar een zoektocht naar het mooiste voorbeeld dat het belang van bedrijfshulpverlening uitstraalt. Met deze nominatie en verkiezing kunnen de hulpverleners nog eens extra worden bedankt voor hun bijzondere inzet. Door de BHV’er van het Jaar op de Dag van de BHV bekend te maken, proberen we het belang van de bedrijfshulpverlening in Nederland onder de aandacht te brengen. We hopen daarmee dat er meer waardering en support komt voor de inzet van de BHV’er.

Beoordeling onafhankelijke jury
Na 8 prachtige winnaars sinds 2012 hebben we het reglement iets aangepast. Dat betekent dat een onafhankelijke jury de nominaties op basis van de beoordelingscriteria beoordeeld. Jaarlijks kiest de jury ofwel voor iemand die betrokken is bij een incident ofwel voor iemand al zoveel jaar de schouders onder de BHV-organisatie heeft gezet. Omdat we in 2019 een ‘oeuvreprijs’ hebben uitgereikt, wil de jury in 2020 graag een ‘incidentenprijs’ uitreiken. Daar wordt in de criteria rekening mee gehouden.
Het reglement en de beoordelingscriteria leest u hier.

Wie nomineert u?
We nodigen iedereen uit om jouw persoonlijke winnaar voor te dragen als genomineerde voor de verkiezing. Weet jij welk bedrijfshulpverlener in het afgelopen jaar van bijzondere betekenis is geweest bij een incident? Tot circa 3 weken voor de Dag van de BHV kan jouw nominatie worden ingediend via dit formulier. Let op, want je mag maar één kandidaat voordragen!

Delen: 
     
Go To Top