Dag van de BHV staat in nauw contact met het ministerie van SZW en specifiek met haar Programma Zelfregulering Gezond & Veilig Werken.

In samenwerking met SZW heeft op donderdag 31 augustus 2017 een Webinar BHV plaatsgevonden met de titel: "Doe eens gek en begin een gesprek."

Heb je in 2017 geen deelnemerslink (meer) kunnen bemachtigen of wil je het webinar nogmaals zien? Hieronder vind je het halfuur durende webinar.

Gastsprekers waren: Erik Akerboom, korpschef van politie en Ambassadeur Dag van de BHV, Peter Schut namens Goede BHV Praktijken en John Beijersbergen, onze 'eigen' BHV'er van het Jaar 2012 en werkzaam bij FM Haaglanden.

Tijdens het webinar konden vragen worden gesteld en zijn reacties ontvangen op de gesprekken die plaatsvonden. Een aantal is tijdens het webinar aan de orde geweest. Uit de overige ontvangen vragen en reacties is een nadere selectie gemaakt waarop achteraf antwoord is gegeven.

Het webinar is ook terug te kijken via deze link.

Op de website van GezondenVeiligwerkt.nl is een groot aantal interessante tests, conclusies, rapporten, tools en adviezen opgenomen, die allemaal ter inspiratie dienen voor Gezond en Veilig Werken. Neem daar zeker eens een kijkje en doe tips en inspiratie op!

Hieronder twee die Dag van de BHV er graag uitlicht. Klik op de afbeeldingen hieronder en je wordt meteen doorgeleid. Ten aanzien van de scan: check (vooraf) ook even de Handreiking die beschikbaar is, ook via een klik op de afbeelding bereikbaar.

Op 27 september 2017 vindt de afsluitende netwerkbijeenkomst van het Programma Zelfregulering Gezond en Veilig Werken plaats in de Broodfabriek te Rijswijk. Lees hier meer en schrijf je direct in.

Delen: 
     
Go To Top