Bij het ontwerpen en samenstellen van deze site is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u problemen ondervinden op onze site, laat ons dit dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen dan onze uiterste best doen om het probleem zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Dag van de BHV accepteert geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik van, of door informatie aangeboden op de website of door onvolledigheid op welke manier dan ook. Deze website bevat links naar websites van derden. Dag van de BHV is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

Dag van de BHV aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de rechtshandelingen en/of het beleid van haar externe dienstverleners.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Dag van de BHV is het de gebruiker van deze site niet toegestaan de producten en/of informatiediensten die op deze site worden aangeboden te verveelvoudigen of openbaar te maken.

Alle rechten waaronder alle intellectuele eigendomsrechten op alle inhoudelijke informatie en het beeldmateriaal op de website blijven te allen tijde voorbehouden aan Dag van de BHV. Gebruik hiervan is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Dag van de BHV. Deze kunt u aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het fotomateriaal op de website is auteursrechtelijk beschermd. Geportretteerden hebben voor het gebruik van de foto's toestemming verleend aan Dag van de BHV.

Dag van de BHV garandeert niet dat aan haar toegezonden e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

 Deze disclaimer is eveneens van toepassing op andere uitingen door Dag van de BHV, zoals de inhoud van het promotiepakket en de digitale nieuwsbrief.

 

 

Delen: 

Inschrijven nieuwsbrief

     
Go To Top