Dag van de BHV op 7 november 2022

Nog maar: %D dagen

BHV in de praktijk

Unilever

“Veiligheid op nummer 1” “We waren er helemaal klaar voor, met het nieuwe pand… en toen kwam corona” Willem Moerkerken, Security Manager en Hoofd BHV bij Unilever vertelt over de invloed van Covid-19 en het nieuwe kantoorpand aan het Hofplein 19 in Rotterdam.

SER

Je wilt nooit in een situatie komen, waarin je denkt ‘Had ik maar….’!” Angelique Voorham, Groepsleider receptie en Vergadercoördinator Facilitair Bedrijf bij de SER In de ontvangsthal van het grote pand aan de Bezuidenhoutseweg 60 in Den Haag is het normaal gesproken een

RDW

“Zo ongelofelijk fijn dat jullie ons hebben willen helpen in deze coronatijd!” Rowena Weijers, medewerker Facilitair Services Zoetermeer ‘ Dat er altijd iets kan gebeuren, blijkt maar weer.’ Rowena Weijers, medewerker Facilitair Services bij RDW in Zoetermeer vertelt over de BHV op het kantoor in Zoetermeer en twee recente incidenten waarbij de BHV’ers te hulp zijn geschoten.

Elkerliek Ziekenhuis

“Samen staan we sterk Hou vol!” Op het moment van het interview, heeft het ziekenhuis indrukwekkende maanden achter de rug en loopt het aantal corona patiënten weer verder op. In de eerste periode zijn in Helmond een grote stroom aan coronapatiënten opgenomen geweest. De corona-pandemie zorgt voor grote veranderingen in de zorg en dus ook in het Elkerliek ziekenhuis.

Het laatste nieuws

    Cart