Nog maar: dagen

Dag van de BHV op 4 november 2024

Nominatieformulier ‘BHV’er van het Jaar’

Wat leuk dat jij een BHV’er met een groot hart voor bedrijfshulpverlening of inspiratiebron voor collega’s, wilt nomineren voor de eretitel ‘BHV’er van het Jaar’!
De verkiezing is een belangrijk onderdeel van Dag van de BHV. Het is een zoektocht naar het mooiste voorbeeld dat het belang van bedrijfshulpverlening uitstraalt. Met deze nominatie en verkiezing kunnen de hulpverleners nog eens extra worden bedankt voor hun bijzondere inzet.

Hieronder staat het aanmeldformulier. Na verzenden ontvang je een bevestigingsmail op je opgegeven e-mailadres. We willen je vragen om vooraf het reglement door te nemen. De winnaar van de verkiezing wordt op de Dag van de bekendgemaakt.

Nomineer hier jouw ‘BHV’er van het Jaar’

Yes! Jij wil een BHV’er met een groot hart voor bedrijfshulpverlening nomineren voor de eretitel ‘BHV’er van het Jaar’! Deze verkiezing is een belangrijk onderdeel van Dag van de BHV. Het is een zoektocht naar het mooiste voorbeeld dat het belang van bedrijfshulpverlening uitstraalt. Met deze nominatie en verkiezing bedanken we de hulpverleners nog eens extra voor hun bijzondere inzet. De winnaar van de verkiezing maken we bekend op de Dag van de BHV, op maandag 4 november 2024.

Hieronder vind je het aanmeldformulier. Je kunt dit invullen tot medio oktober. Na verzending ontvang je een bevestigingsmail. Neem je vooraf het reglement even door? Bedankt!

  Je eigen gegevens:

  Relatie tot genomineerde:

  Waarom verdient deze BHV’er de eretitel van BHV’er van het Jaar?
  Is deze BHV’er bijzonder opgetreden tijdens een incident afgelopen jaar of is het een BHV’er die met inzet en enthousiasme de BHV-organisatie draagt? Vertel de jury jouw motivatie:

  Reglement

  Het laatste nieuws

  Over de Dag

  Stichting Dag van de BHV is er om waardering voor en het besef van het belang van de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) over te brengen, zowel op de werkvloer als in het publieke domein.

  Lees verder >

  image-bhv-in-de-praktijk-footer

  BHV in de Praktijk

  magazine-dagvandebhv

  Magazine

  Activiteiten

  BHVer-van-het-jaar
  Toolkit
  Broodje-BHV
  Wij-doen-mee
  Wall-of-fame
   Cart