Het ministerie van SZW is actief met programma’s en activiteiten op gebied van Gezond en Veilig Werk. Het brengt Arbobeleid en daarmee BHV actief bij organisaties onder de aandacht en draagt Dag van de BHV een warm hart toe. Op Arboportaal, plaatst het ministerie van SZW veel relevante informatie over BHV, ARBO en RI&E en besteedt ook aandacht aan Dag van de BHV, iedere eerste maandag van november.

Webinar “Doe eens gek en begin een gesprek"
Tijdens één van de Programma’s over Gezond en Veilig Werken van het ministerie van SZW leverde Dag van de BHV een bijdrage aan een webinar over BHV.

Gastsprekers bij dit webinar met de titel: "Doe eens gek en begin een gesprek" waren: Erik Akerboom, destijds korpschef van politie en Ambassadeur Dag van de BHV, Peter Schut namens Goede BHV Praktijken en John Beijersbergen, onze 'eigen' BHV'er van het Jaar 2012 en werkzaam bij FM Haaglanden.

 

Vragen en reacties die niet tijdens het webinar konden worden behandeld, zijn in dit document beantwoord.
Het webinar is ook terug te kijken via deze link.

 


www.GezondenVeiligwerkt.nl
   

Inspiratie om zelf aan de slag te gaan met Gezond en Veilig Werken kan via de website van het ministerie van SZW www.GezondenVeiligWerkt.nl, waarop een groot aantal interessante tests, tools, inspiratiesvideo’s, rapporten en adviezen is opgenomen. Neem daar eens een kijkje en doe tips en inspiratie op!

Hieronder twee items die Dag van de BHV er graag uitlicht: Een korte Quick Scan over hoe je organisatie ervoor staat op gebied van Gezond en Veilig Werken, vind je bij de Adviestool. Wil je dieper in de organisatie kijken, is er een uitgebreide Scan Veilig Gedrag, die je kunt uitzetten in de organisatie. Na invulling door de medewerkers krijg je een rapport met analyse en adviezen.

 Klik op de afbeeldingen hieronder en je wordt meteen doorgeleid. Ten aanzien van de scan: check (vooraf) even de Handreiking die beschikbaar is, ook via een klik op de afbeelding bereikbaar.

 

 

 

Delen: 

Inschrijven nieuwsbrief

     
Go To Top