Erik AkerboomPolitie

Henk van Essen, Korpschef

“Als iedere seconde telt” rekent u op hulp van politie, ambulance en brandweer. Professionals die dag en nacht klaar staan voor ieders veiligheid. Maar wat als het echt letterlijk om seconden gaat? Bijvoorbeeld bij een beginnende brand, een slagaderlijke bloeding of een hartaanval? Om u een voorbeeld te geven: in ons land krijgen elke dag 35 mensen een hartaanval buiten het ziekenhuis. Dan zijn de eerste minuten bepalend om de overlevingskans van het slachtoffer te vergroten en blijvende schade te voorkomen. Bedrijfshulpverleners zijn vaak als eerste ter plekke en kunnen van levensbelang zijn. Daarom steun ik de Dag van de Bedrijfshulpverlening van harte.

Politie Nederland

 

HernaVerhagen CEO PostNLPostNL

Herna Verhagen, CEO PostNL

“PostNL is een van de grootste werkgevers van Nederland. Zonder al onze collega's is er geen PostNL: zij maken ons bedrijf tot een succes. Daarom zorgen we voor een aantrekkelijke en veilige werkomgeving. De inzet van onze BHV’ers helpt daarbij. De functie van BHV’er is vrij onzichtbaar maar ontzettend belangrijk voor de veiligheid van het bedrijf. PostNL werkt daarom graag mee aan het landelijke initiatief om BHV’ers in het zonnetje te zetten.”

Logo PostNL Partnerpagina

john voppen ceo prorail website DvdBHV

ProRail

John Voppen,
CEO ProRail

"Bij ProRail staat veiligheid altijd op 1. Een trein over het spoornetwerk van ProRail is in Nederland de meest veilige manier om van A naar B te komen. Daar werken we met meer dan 4.300 medewerkers, die door het hele land verspreid zitten, iedere dag keihard aan. ProRail vindt het een plicht om haar eigen medewerkers ook in een veilige omgeving te laten werken. Omdat bij calamiteiten juist de eerste seconden van levensbelang kunnen zijn, zorgen we ervoor dat onze medewerkers ook in die eerste seconden van de juiste zorg kunnen worden voorzien. Als partner van de Dag van de BHV pakken wij onze maatschappelijke rol om een voorbeeld te zijn voor alle andere bedrijven in Nederland. Hiermee hopen we ook dat BHV’ers de waardering krijgen die ze verdienen."

 Logo ProRail WebDvdBHV

RDW
Peter Spaan,
Unitmanager Facilitaire Dienstverlening MO

RDW ondersteunt dit initiatief van harte. "Er kan nooit genoeg aandacht zijn voor de veiligheid van mensen-medewerkers enerzijds en de veelal belangeloze inzet van de BHV'ers anderzijds. Door dit op deze wijze onder de aandacht te brengen, zal het besef dat het ieders verantwoordelijkheid is in deze geest te handelen en de meerwaarde groeien."

Delen: 

Inschrijven nieuwsbrief

     
Go To Top