Promotiemateriaal beschikbaar


Ook in 2020 bieden wij gratis digitaal promotiemateriaal aan. Digitaal is ideaal om de afzonderlijke promotie-items zelf af te drukken, net zoveel als je zelf wenst. Je drukt af, precies de aantallen en de formaten die jij nodig hebt voor de optimale promotie van de Dag.


Beschikbaar promotiemateriaal
Het promotiepakket bestaat dit jaar uit de volgende items:
Leaflet campagne - A4 dubbelzijdig - 2 varianten
Poster - 'Trots op BHV' - A3/A4 - 2 varianten
Poster - Thema incl beschermingsmiddelen - A3/A4 - 1 variant
Poster - Thema op locatie A3/A4 - 2 varianten
Poster - Poster eigen foto's - PP en PSD - 1 variant
Banner - Banner tbv nieuwsbrief - 560x160px - 3 varianten - NL en EN
Narrowcasting - Presentatie format - PP - NL en EN
Aanvullende algemene wensen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij kijken of dit tot de mogelijkheden behoort.

Postersjabloon eigen foto
Het postersjabloon om zelf te voorzien van foto's van de eigen BHV'ers staat vanaf het begin met stip op 1 en maakt uiteraard weer deel uit van het promotiemateriaal. Optimale herkenbaarheid om de collega's op Dag van de BHV extra in het zonnetje te zetten. 


Download het promotiemateriaal
Werwijze en toelichting:

>> 1. Registreer je eenmalig. Daartoe vragen wij je een paar gegevens in te vullen. De uitkomsten gebruiken wij voor evaluatie van deze Dag van de BHV, de opzet van het downloaden van het voor statistieken binnen welke organisaties (grootte) er aandacht wordt besteed aan Dag van de BHV.
NOOT > Heb je eerder materiaal gedownload? Dan kan je dezelfde inloggegevens gebruiken.

Na registratie c.q. het aanmaken van het account ontvang je een activeringslink op het opgegeven e-mailadres. Afhankelijk van de firewall of spamfilter kan deze mail in de spam of ongewenste mailbox belanden.

>> 2. Na het klikken op de activeringslink word je naar de Inlog-pagina geleid. Inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord die je hebt ingevoerd bij de registratie.

>> 3. Op de downloadpagina tref je een overzicht met het promotiemateriaal en een handleiding. Achter de bestandsnaam staat het download-icoontje en middels het loepje wordt een voorbeeld getoond.
NOOT: Op al het materiaal zijn onze Copyrightbepalingen van toepassing

Je registreert eenmalig en vervolgens bepaal jij zelf wanneer en hoe vaak je onze downloadpagina bezoekt. Downloaden is mogelijk tot en met maandag 2 november.

Nieuwe aanmelding:
Registreer om vervolgens in te kunnen loggen

Heb je eerder materiaal gedownload gebruik dan de onderstaande link:
Log in met je Gebruikersnaam en Wachtwoord

Delen: 

Inschrijven nieuwsbrief

     
Go To Top