Wilt u uw BHV'ers verrassen met een blijk van waardering?

Wilt u intern Dag van de BHV nog breder en opvallender onder de aandacht brengen?

De organisatie van Dag van de BHV heeft Budgetgift verzocht een selectie te maken uit hun assortiment van BHV-gadgets. Op een speciale pagina van Budgetgift binnen hun webshop ziet u een overzicht van de producten die worden voorgesteld als Dag van de BHV-gadget en waarop ter beeldvorming al het Dag van de BHV-logo is gedrukt.

Voor extra aandacht kunt u ook dit jaar weer in de Dag van de BHV-webshop bij Vlaggenplaza terecht voor extra promotiemateriaal in de vorm van vlaggen en vlaggetjes in allerlei afmetingen. De datum van de eerstvolgende Dag van de BHV staat niet op de vlag vermeld, dus deze komt ook de volgende keer weer prima van pas!

 

Aanvullend

Graag merkt de organisatie Dag van de BHV op dat de producten, de levering, de logistieke en financiële afhandeling van en door zowel Vlaggenplaza als Budgetgift geheel buiten de verantwoordelijkheid van Dag van de BHV vallen. Dag van de BHV heeft de twee bedrijven verzocht producten van het Dag van de BHV-logo te voorzien en conform Dag van de BHV-richtlijnen op te maken.

Er is op geen enkele wijze sprake van commerciële betrokkenheid, samenwerking anderszins of financieel gewin voor Dag van de BHV. Het is niet anders dan dat de organisatie van Dag van de BHV deze actie heeft ondernomen in aansluiting op de door u gegeven reacties en wensen op de vragen in de evaluatie-enquête van de afgelopen jaren nadat Dag van de BHV heeft plaatsgevonden. Heeft u vragen of opmerkingen hierover? Mailt u dan naar organisatie (at) dagvandebhv.nl.

 

 

Delen: 

Inschrijven nieuwsbrief

Go To Top