Wilt u uw BHV'ers verrassen met een blijk van waardering?

Wilt u intern Dag van de BHV nog breder en opvallender onder de aandacht brengen?

BudgetgiftDe organisatie van Dag van de BHV heeft Budgetgift verzocht een selectie te maken uit hun assortiment van BHV-gadgets. Op een speciale pagina van Budgetgift binnen hun webshop ziet u een overzicht van de producten die worden voorgesteld als Dag van de BHV-gadget en waarop ter beeldvorming al het Dag van de BHV-logo is gedrukt. Ook als u kleine(re) aantallen wenst, kunt u bij hen terecht. Even een mail sturen en u ontvangt een offerte op maat.

Voor extra aandacht kunt u ook dit jaar weer in de Dag van de BHV-webshop bij Vlaggenplaza terecht voor extra promotiemateriaal in de vorm van vlaggen en vlaggetjes in allerlei afmetingen. De datum van de eerstvolgende Dag van de BHV staat niet op de vlag vermeld, dus deze komt ook de volgende keer weer prima van pas!

 

Aanvullend

Er is op geen enkele wijze sprake van commerciële betrokkenheid, samenwerking anderszins of financieel gewin voor Dag van de BHV. Dag van de BHV heeft de twee bedrijven verzocht producten van het Dag van de BHV-logo te voorzien en conform Dag van de BHV-richtlijnen op te maken. Dag van de BHV heeft deze actie ondernomen in aansluiting op de door u gegeven reacties en wensen op de vragen in de evaluatie-enquête van de afgelopen jaren nadat Dag van de BHV heeft plaatsgevonden. De producten, de levering, de logistieke en financiële afhandeling van en door zowel Vlaggenplaza als Budgetgift vallen geheel buiten de verantwoordelijkheid van Dag van de BHV.  Heeft u vragen of opmerkingen hierover? Mailt u dan naar organisatie (at) dagvandebhv.nl.

Delen: 

Inschrijven nieuwsbrief

     
Go To Top