Poster A3 2018 versie1 Voorbeeld

Nieuw in 2018 - 'Ideaal, geheel digitaal'

download promotiemateriaal

Lees eerst onderstaande 3 aandachtspunten:

>> 1. Registreer je eenmalig. Daartoe vragen wij je een paar gegevens in te vullen.

De uitkomsten gebruiken wij voor evaluatie van deze Dag van de BHV, de opzet van het downloaden van het promotiemateriaal en voor statistieken binnen welke organisaties (grootte) er aandacht wordt besteed aan Dag van de BHV.

Na registratie c.q. het aanmaken van het account ontvang je een activeringslink op het opgegeven e-mailadres. Afhankelijk van de firewall of spamfilter kan deze mail in de spam of ongewenste mailbox belanden!

Na het klikken op de activeringslink:

>> 2. Je wordt naar de Inlog-pagina geleid.

Inloggen met de Gebruikersnaam en wachtwoord die bij Registratie is opgegeven.

>> 3. Je wordt naar de Downloadpagina geleid. Een overzicht met al het promotiemateriaal, inclusief handleidingen, wordt getoond. Achter de bestandsnaam staat het download-icoontje en middels het loepje wordt een voorbeeld (van de 1e pagina) van het bestand getoond. NOOT: Op al het materiaal zijn onze Copyrightbepalingen van toepassing

Je registreert eenmalig en vervolgens bepaal jij zelf wanneer en hoe vaak je onze downloadpagina bezoekt. Downloaden is mogelijk tot en met maandag 5 november.

Registreer om vervolgens in te kunnen loggen

Log in met je Gebruikersnaam en Wachtwoord

Dan nog dit!

Bronzen, Zilveren of Gouden Sponsor van Dag van de BHV en ontvang het exclusieve logo!

Stichting Dag van de BHV wil leren van ieder jaar dat er een landelijke Dag plaatsvindt. De hulp en financiële ondersteuning van deelnemende organisaties is daarvoor noodzakelijk. Wil je dat Dag van de BHV ook volgend jaar weer plaatsvindt? Kies voor Sponsoring of… word Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volg ons op Twitter, Facebook of LinkedIn of schrijf in voor de nieuwsbrief (rechtsonderin in het blauwe vlak op de homepage) en blijf van al het laatste nieuws op de hoogte.

Delen: 

Inschrijven nieuwsbrief

Go To Top