Nieuw in 2017: (Extra) downloaden van promotiemateriaal

Thema 2017: 24/7 x 52 = 365. Er zijn overal en altijd BHV'ers om je heen. Weet je dat? Besef je dat?

LET OP: Voor elke download wordt u gevraagd een aantal gegevens in te vullen. De uitkomsten gebruiken wij voor evaluatie van deze nieuwe downloadmogelijkheid en daarnaast voor de statistieken binnen welke organisaties (branche en grootte bijvoorbeeld) er aandacht wordt besteed aan Dag van de BHV.

DOWNLOADLINK: Na uw aanvraag ontvangt u een mail met hierin de Downloadlink. Mocht u deze niet aansluitend ontvangen, checkt u dan ook de SPAM of Ongewenste e-mail inbox! Als de mail inderdaad hierin terecht is gekomen, adviseren wij u met behulp van de rechtermuisknop het e-mailadres van de Organisatie van Dag van de BHV toe te voegen aan Lijst met Veilige Afzenders.

1. Totaalpakket: u kunt het totale promotiepakket downloaden, zoals u dit ook als drukwerk kan aanvragen tot en met vrijdag 22 september 2017. Het postersjabloon om zelf op te maken, maakt hiervan geen onderdeel uit, maar vindt u hieronder bij Posters.

2. Posters met diverse afbeeldingen en in verschillende formaten, inclusief het sjabloon voor het zelf samenstellen van een poster met uw eigen BHV'ers, voor extra herkenbaarheid. Een handleiding is bijgevoegd.

3. Flyers zoals de A5 flyer om makkelijk uit te delen en te verspreiden, het winnende superlekkere Recept Broodje BHV van LeMonde uit Dongen, flyers van Budgetgift met een kortingscode voor BHV-gagets en een flyer van Vlaggenplaza waar u vlaggen van klein tot groot kan bestellen. De vlaggen hebben geen DagvandeBHV-datum dus zijn ook voor de volgende Dagen te gebruiken.

4. Magazine Dag van de BHV 2017 is nieuw van opmaak qua formaat: per 2017 in A4 formaat, uiteraard weer full colour, 24 pagina's en met een bijdrage van onze Ambassadeur Erik Akerboom, korpschef van politie. Akerboom geeft zijn visie op het thema en onderstreept het belang van de aanwezigheid en inzetbaarheid van BHV'ers binnen elke organisatie, binnen de eigen politieorganisatie en op straat. Daarnaast met artikelen van Mars Nederland in Veghel, De Kinderkliniek in Almere, A.R.T. Tandartsen in Amersfoort en een interview met dr. Joyce Rupert. Voor het ministerie van SZW heeft zij onderzoek gedaan naar Gezond en Veilig Werken ten aanzien van Compliance (wetgeving) en Participatie: van willen naar moeten. Heeft u nog tips en ideeën nodig voor invulling van Dag van de BHV? U vindt deze én meer in het magazine.

 

Stichting Dag van de BHV wil leren van ieder jaar dat er een landelijke Dag plaatsvindt. Uw hulp is daarbij onontbeerlijk. Uw steun ook! Wilt u de Stichting blijvend ondersteunen, wilt u misschien Partner worden? Neemt u dan contact op met organisatie (at) dagvandebhv.nl voor meer informatie. Welkom!

Volg ons op Twitter, Facebook of LinkedIn of schrijf in voor de nieuwsbrief (rechtsonderin in het blauwe vlak) en blijf van al het laatste nieuws op de hoogte.

Delen: 

Inschrijven nieuwsbrief

Go To Top