Sponsor wordenDraag jij Stichting Dag van de BHV een warm hart toe? Sponsor ons!

Doneer aan Dag van de BHV

Hoe kan je ons helpen?

  • Je kunt eenmalig of maandelijks doneren

  • Je bepaalt zelf het bedrag

  • Een maandelijkse donatie kan je altijd eenvoudig opzeggen

  • Misschien start je wel je eigen inzamelingsactie?

Hoeveel wil je doneren?

Dat bepaal je natuurlijk helemaal zelf. De Dag van de BHV stelt gratis promotiepakketten beschikbaar aan deelnemende organisaties. Wilt je ons steunen? Mogen we dan het volgende voorstel doen? Doneer één euro per medewerker van je organisatie. Een financiele bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. 

Voor de fondsenwerving maken wij gebruik van Stichting 'Whydonate'. Dit gerenommeerde, veelzijdige platform dat ook door organisaties zoals de CliniClowns, Plan Nederland en Dam-tot-Damloop wordt gebruikt biedt optimaal garantie voor een zorgvuldige, correcte én veilige afhandeling van uw donatie.

LogoGoudSpecimenSponsoringNIEUW LOGO >> 'Trotse Sponsor van Dag van de BHV'

Zoals gezegd: hoeveel je wilt doneren dat bepaal je zelf. Voor de organisaties die een bedrag willen sponsoren vanaf 150 euro hebben we een speciaal ontworpen logo beschikbaar! *)

Als dank wordt dit verstrekt afhankelijk van de hoogte van de bijdrage: een Bronzen Logo voor € 150, een Zilveren Logo voor € 250 en een Gouden Logo voor € 500. *)

Laat zien dat je ons sponsort, dan doet Dag van de BHV dit ook voor jou!

Dit speciale logo mag je gebruiken in elke uiting!  Denk aan de eigen website, onder de e-mailhandtekening of in offertes. Op de website van Dag van de BHV worden de sponsoren vermeld. Naar wens wordt vanaf de website van Dag van de BHV doorgelinkt naar de website van de sponsor. Dit kan naar de homepage zijn maar ook naar een aparte pagina waarom en op welke wijze de sponsor (jaarlijks) aandacht besteedt aan Dag van de BHV. En vergeet de sociale media niet!

 

Dag van de BHV wordt op dit moment mogelijk gemaakt door 6 Partners. Zij zorgen finaniceel ervoor dat het mogelijk is dat deze Dag wordt georganiseerd. Ook dat de website wordt onderhouden zowel qua inhoud als qua functionaliteit en veiligheid, dat promotiemateriaal beschikbaar is en dat de Verkiezing BHV'er van het Jaar ieder jaar weer een prachtige afsluiting van de Dag is.

Stichting Dag van de BHV ontvangt geen geldelijke ondersteuning vanuit een ministerie of een subsidie in welke vorm dan ook.

Korpschef Henk van EssenAmbassadeur Dag van de BHV, Henk van Essen:

"Als korpschef van politie ben ik ervan doordrongen hoezeer BHV’ers het verschil maken voor mensen in nood. Waar en wanneer dan ook – 24 uur per etmaal, 52 weken en 365 dagen per jaar. Mijn collega’s constateren met de regelmaat van de klok dat de BHV’er van vitaal belang is. Zeker als het er tijdens die alles bepalende eerste minuten op aankomt."

 

Sponsor Stichting Dag van de BHV en doneer, zodat we het belang van bedrijfshulpverlening blijvend onder de aandacht kunnen brengen.

 
99% is gratis
De samenleving is gratis. Daarmee bedoelen we de maatschappij ‘buiten’ en ook het samenleven en samenwerken ‘binnen’ een organisatie. Het lijkt vaak zo vanzelfsprekend: direct eerste hulp ontvangen waar je ook bent, maar dat is het allerminst. Alle maatregelen tezamen die veilig en gezond werken, sporten en recreëren mogelijk maken, kosten geld. Geld én inzet.
En die inzet: die is voor een groot deel gratis. Namelijk 99% van alle bedrijfshulpverleners zet zich belangeloos in. Of dit nu buiten of binnen is. Voor de inzet van deze honderdduizenden BHV-vrijwilligers vraagt Stichting Dag van de BHV jaarlijks aandacht. Op iedere 1e maandag van november.

Hulp om de hoek
Het belang van het jaarlijks aandacht vragen voor de inzet van de BHV’er is onverminderd groot. Onverminderd groot en vooral ook noodzakelijk. Voor zowel werkgevers als werknemers, maar ook voor de maatschappij. Onze Ambassadeur korpschef van politie Henk van Essen onderschrijft hoe ontzettend belangrijk de bijdrage in hulpverlening van BHV’ers is. Gewoon op straat of in de buurt, wanneer er dichtbij iets gebeurt. “Ik vermoed dat velen het nut en de noodzaak van de BHV’ers voor vanzelfsprekend aannemen. Totdat zij dringend om hulp verlegen zitten natuurlijk. Daarom ondersteun ik – en met mij 65.000 politiecollega’s – de Dag van de BHV van harte.

Jaarlijks event
Gelukkig kan Dag van de BHV vanaf de start in 2012 rekenen op brede steun voor het onder de aandacht brengen van de bedrijfshulpverlening. Ruim 1.100 organisaties kriskras door heel Nederland nemen de afgelopen jaren deel. Van multinationals tot kleinere bedrijven, van overheid tot onderwijs, van industrie tot zakelijke dienstverlening en zorginstellingen. Dankzij deze steun is Stichting Dag van de BHV uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerend event. In Nederland, maar ook overzee op Curaçao en Aruba, en dichter bij huis, in Vlaanderen/België.

Met elkaar en voor elkaar
“Ik doe het ook voor jou”. Het lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het allerminst. Dankzij Partners en Business Sponsoren van Dag van de BHV ondersteunt Dag van de BHV ‘binnen en buiten’. Zo maken we met elkaar de samenleving op iedere dag en op elke plek waar je maar bent veiliger!
 
 
*) Ben je leverancier van BHV- en BHV-aanverwante middelen?
Dan geldt een minimale bijdrage van 250 euro. Hiervoor krijg je het Zilveren logo dat je vervolgens in iedere uiting kan gebruiken. Dag van de BHV vermeldt jouw ondersteuning op de website van Dag van de BHV, zie ook hierboven.
   Ben je een BHV-opleider?
Dan geldt een minimale bijdrage van 500 euro. Voor deze prachtige bijdrage ontvang je het Gouden Sponsorlogo. Zo kan je in iedere uiting die je maar wilt, laten zien dat je Dag van de BHV 'van harte-Goud' ondersteunt. Ook voor Goud geldt: als dank voor de ondersteuning vindt naamsvermelding plaats op de website van Dag van de BHV, zie ook hierboven.
 
Delen: 
     
Go To Top