Maandag 5 november 2012: een weekdag en een datum in november die voor de organisatie, Partners en businesssponsoren onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en blijven als de eerste landelijk Dag van de BHV.

Een Dag die is ontstaan uit de praktijkervaring dat de waardering en ondersteuning voor de inzet van de bedrijfshulpverlener binnen organisaties bij zowel directie en management als naaste collega's regelmatig tekort schiet.

Voorbereiding
Voorafgaand aan de Dag heeft een uitgebreide voorbereiding plaatsgevonden om Dag van de BHV breed, binnen de Nederlandse bedrijven, instellingen, organisaties en overheden, voor het voetlicht te brengen. De conclusie is enerzijds dat dit prima is gelukt, getuige de talloze enthousiaste reacties. Anderzijds ook de ontvangen berichten dat een groot aantal organisaties het spijtig vond om pas in een laat stadium te horen van het bestaan van Dag van de BHV, waardoor het aanvragen van het gratis promotiepakket niet meer mogelijk was. Voor al deze organisaties (en natuurlijk juist ook voor hun BHV'ers!): makkelijk om te onthouden: elke 1e maandag in november is het Dag van de BHV. Dus alvast voor de agenda van 2013: maandag 4 november Dag van de BHV.

Evaluatie-enquête
Alle contactpersonen van organisaties die promotiepakketten hebben aangevraagd zal een korte enquête worden gemaild inzake de eerste Dag van de BHV. Bijvoorbeeld hoe is deze ervaren en welke suggesties, wensen, tips en aanbevelingen hebben zij voor de tweede Dag van de BHV. Leest u dit bericht en heeft u voor 5 november geen pakketten aangevraagd en wilt u toch uw ideeen met ons delen? Graag! Mailt u deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.? Wij zien elke reactie met belangstelling tegemoet!

Binnen dit menu leest u een aantal ontvangen reacties en is (in overleg met betrokkenen) beeldmateriaal gepubliceerd. Vanuit de organisatie bedanken wij graag iedereen die hun betrokkenheid met Dag van de BHV en met iedereen die deze website bezoekt, te delen.

Noteer! Maandag 4 november 2013!
Blijft u ons volgen? Wij blijven u op de hoogte houden van ontwikkelingen van Dag van de BHV. Weliswaar de komende periode iets minder frequent dan de afgelopen tijd, maar vanaf het eerste kwartaal 2013 weer volop richting de tweede Dag van de BHV op maandag 4 november 2013.

Maandag 4 november 2013: Dag van de BHV. 'Ik doe het ook voor jou!'

 

Delen: 

Inschrijven nieuwsbrief

     
Go To Top