Een grote Nederlandse gemeente: 'Graag weer, net als in 2013, 13 pakketten. Met hartelijke dank!'

Erasmus Facilitair Bedrijf van de Erasmus Universiteit Rotterdam: 'We hebben genoten van een heerlijk Broodje BHV en heel veel complimenten voor dit idee gekregen. Bedankt!' (zie ook fotogalerij)

 

Albert Heijn neemt deel aan Dag van de BHV

Albert Heijn: 'Binnen alle Albert Heijn winkels, Distributiecentra en op het Hoofdkantoor is dit jaar aandacht besteed aan Dag van de BHV. Met alle posters en flyers van het communicatiepakket én met een speciale intern georganiseerde "BHV'er van het Jaar" verkiezing werd er aandacht gevraagd voor BHV en werden de BHV'ers in het zonnetje gezet. Want de veiligheid van onze klanten en medewerkers staat hoog in het vaandel bij Albert Heijn.' (zie ook fotogalerij)

 

Een van de deelnemende politiedistricten: 'Onze politie eenheid bestaat uit 4 Districten en 3 Diensten (totaal 60 locaties). We hebben 278 BHV-ers in dienst op een organisatie van 3700 medewerkers. Ik heb het voornemen om binnen onze organisatie de taak van BHV-ers extra te benadrukken en te bedanken.'

CBS | Statistiek on Twitter: #dagvandebhv BHV'ers zijn er niet voor niets: Eén op 15 werknemers heeft arbeidsongeval: ow.ly/DIBN6

 

ING, vestiging Den Haag: ‘Ons BHV-team bestaat uit 10 vrijwilligers. Afgelopen jaar zijn wij allemaal opgeleid en hebben we geoefend. Om onze collega’s meer te betrekken bij veiligheid hebben wij op Dag van de BHV “De Grote BHV Quiz” gemaakt. Vier vragen met (voor ons als BHV-team vrij voor de hand liggende) multiple choice antwoorden over het interne noodtelefoonnummer, de AED en de wettelijke ‘plicht’ om hulp te verlenen. In de middag hebben we met behulp van de megafoon de afdeling geattendeerd op de sluitingstijd van inleveren van de formulieren en het tijdstip van de prijsuitreiking. De hoofdprijs van deze quiz was een klein EHBO-koffertje voor in de auto ( of zo). Het was een leuke en nuttige dag!’ (zie ook fotogalerij)


BaseLogistics: 'We hebben een kleine week lang de ontworpen sheet op ons LED-scherm gehad. Bijgaand foto’s van ons pand met het scherm, gisteren Dag van de BHV!' (zie ook fotogalerij)

 

 

RTV Utrecht radio interview Sylvester BennemaRTV Utrecht: "Overal in Nederland worden vandaag BHV'ers in het zonnetje gezet. De bedrijfshulpverleners zijn volgens de organisatie van de Dag van de BHV'' er, enorm belangrijk als er noodsituaties ontstaan op de werkvloer.Steeds meer werknemers volgen opleidingen om bijvoorbeeld snel eerste hulp toe te passen of te werken aan een ontruimingsplan. Volgens de organisatie redden bedrijfshulpverleners ook steeds vaker buiten hun werk mensenlevens. Vandaag is ook de prijs uitgereikt aan 'De beste BHV-er'. Deze komt dit jaar uit het Brabantse Helmond.'

 

Van Dijk Educatie neemt deel aan Dag van de BHV Van Dijk Educatie: 'Prima initiatief. We hebben deze dag aangegrepen om ons als BHV te presenteren aan onze collega’s. Zo hadden we allerlei kraampjes neergezet met diverse onderdelen van de BHV. Het personeel kon langskomen en zich laten informeren over het brandmeldpaneel, de blusmiddelen, de ehbo-ruimte en over een ontruiming. Verder konden de collega’s meedoen met een portofoonoefening en een reanimatiedemonstratie. Al met al hebben we er een leuke en leerzame dag van gemaakt voor onszelf, maar zeker ook voor het personeel. Naderhand dan ook de complimenten in ontvangst mogen nemen van collega’s en directie.’ (zie ook fotogalerij voor een compilatiefoto)

 

Delen: 

Inschrijven nieuwsbrief

     
Go To Top