'Binnen APMTR (APM Terminals Rotterdam op de Maasvlakte) was Dag van de BHV een groot succes. Vanwege de 24/7 diensten is er een Week van de BHV geweest! Iedere BHV’er heeft een zogenoemde Dopper kunnen ophalen en ieder is persoonlijk bedankt (wel 130man!). Bedankt voor alle service en de leuke pakketjes.Volgend jaar doet APMTR zeker weer mee en zal de BHV-broodjes een week lang serveren in de kantine.' Zie ook de Fotogalerij.

Universiteit Utrecht: 'Onze faculteit (1 van de 7 faculteiten van de Universiteit Utrecht) heeft voor Dag van de BHV een filmpje gemaakt om aandacht te vragen voor de BHV: https://youtu.be/2Q8xKGWinBo (Chaos op de Uithof) met een uitnodiging om ’s middags naar de botanische tuinen te komen om te zien waarom de BHV is opgeroepen. Op 2 november was ’s middags in de Botanische Tuinen dit het resultaat: zie de Fotogalerij.


Binnen de Nationale Politie is 'breed aandacht geschonken aan hun BHV'ers. Zo hebben de ruim 700 BHV'ers van Eenheid Noord-Nederland een presentje ontvangen'. In het magazine van Dag van de BHV was dit jaar een artikel opgenomen over de BHV'ers bij de Politie (totaal circa 10.000). Zie ook de Fotogalerij.

Deel uit de ontvangen reactie: '… 2 november was het de Dag van de BHV. Na veel voorbereidingen, hadden we op die dag op 4 locaties extra aandacht voor de BHV'ers. …' Zie ook de Fotogalerij.

Delen: 

Inschrijven nieuwsbrief

     
Go To Top