BHV'er van het Jaar 2018 >> Helaas, nomineren is niet meer mogelijk > kijk wie zijn genomineerd!

De verkiezing is een belangrijk onderdeel van Dag van de BHV. Met deze verkiezing en nominatie kunnen de hulpverleners nog eens extra worden bedankt voor hun bijzondere inzet.

Het doel is om de belangrijkheid van de bedrijfshulpverlening in Nederland meer en beter onder de aandacht te brengen. Dat er meer waardering en support komt voor de inzet van de BHV’er. Niet alleen tijdens een daadwerkelijke inzet, maar ook gedurende het jaar, wanneer door opleiden, trainen en oefenen de kennis en kunde op peil wordt gehouden.

Iedereen kan nomineren!

Hoofden BHV, directie, managementteamleden, OR-leden en collega's maar ook buren, vrienden en uiteraard ook de hulpontvanger! Naaste familie is echter uitgesloten (zie ook reglement).

Nomineer, vul het formulier in en beschrijf de inzet zo volledig en nauwkeurig mogelijk, vergeet geen enkel vermeldenswaardig detail! Nominatie is mogelijk tot en met vrijdag 19 oktober.

Let op! Conform het Reglement >> Mochten voor een en dezelfde BHV'er en inzet meerdere nominaties worden ontvangen, dan geldt uitsluitend de eerste reactie! De overig ontvangen reacties worden buiten de procedure gehouden.

BHV'er van het Jaar in het zonnetje! Klik hier wie de afgelopen jaren al zijn verkozen.

Glas Geschenken Gouda levert maatwerk Award Dag van de BHVNaast natuurlijk de eeuwige roem voor alle genomineerden zal de BHV'er van het Jaar 2018 extra in het zonnetje worden gezet. Hij of zij ontvangt niet alleen een door Glas Geschenken Gouda speciaal ontworpen prachtige kristalglazen 3D Award, maar ook een geldprijs van € 2000,- waarvan € 1000,- contant! De andere € 1000,- zal door hem/haar, naar keuze, worden gedoneerd aan een goed doel gelieerd en gerelateerd aan de hulpverlening.

De goede doelen van 2018 zijn (voorlopig):

Kijk ook eens bij Wist u dat. Wist u bijvoorbeeld dat dagelijks 8 mensen overlijden aan de gevolgen van diabetes? Of dat jaarlijks naar schatting 130.000 (nieuwe) mensen te maken krijgen met een of andere vorm van hersenletsel als gevolg van bijvoorbeeld een herseninfarct, ongeluk, tumor, hartstilstand, hersenbloeding of operatie? 

Delen: 

Inschrijven nieuwsbrief

     
Go To Top