Recept Broodje BHV 2020

Díe eer gaat naar Marty Bax, Kitchen manager bij Xindao

Marty Bax: "Het Recept Broodje BHV 2020 heb ik 'Ontruimingspunt-je' genoemd. Het broodje is in de vorm van een driehoek, oftewel punt. Daarnaast is het natuurlijk heel belangrijk dat iedereen binnen een bedrijf weet wat te doen in het geval van een calamiteit." 

ReceptBroodjeBHVMagazineIngrediënten:
* Focaccia (kan evt. vervangen worden door triangel broodje)
* Creamy pesto rosso sauce (Hellman’s)
* Handje rucola
* Flinterdunne salami plakjes, ca. 50 gram
* Grove flakes Parmezaanse kaas
* 6 kerstomaatjes in plakjes gesneden (+ een halve voor bovenop)
* 4 seizoenen peper

Ontruimingspunt-je vegetarisch
* vervang de salami voor Quorn vegetarische pepperoni
Ontruimingspunt-je vis
* vervang de salami voor stukjes tonijn op water (uit laten lekken)

 

 

Bereidingswijze:

Bak de focaccia desgewenst af en snij de focaccia open. Smeer beide helften in met creamy pesto rosso sauce.
Beleg een helft met rucola. Strooi de helft van de kaas flakes er over en sprenkel er nog wat saus op.
Verdeel de helft van de salami en de kleine plakjes tomaat er over en bestrooi dat met versgemalen 4-seizoenen peper.
Herhaal dit nog eens met de kaas flakes, salami, tomaatjes en een beetje peper.
Leg de andere helft op de focaccia. Garneer met een beetje rucola en spies een feestelijke prikker met een half
tomaatje in de punt.

Eet smakelijk!

Dit recept vind je ook terug op de flyer Recept Broodje BHV die je hier binnenkort kan downloaden!

Delen: 
     
Go To Top