Nog maar: 341 dagen

Dag van de BHV op 6 november 2023

BHV’er van het jaar: 15 april 2022

Verkiezing geopend!

Broodje BHV: voor 1 augustus 2022

Deel je recept!

Toolkit: 26 augustus 2022

Toolkit beschikbaar

wij doen mee:

Meld je deelname aan!

Wall of Fame

#DVDBHV

Toolkit

Met elkaar zichtbaar voor BHV

Op de Dag van de BHV staat het besef, belang en de waardering voor bedrijfshulpverleners door heel Nederland bij een groot aantal organisaties op de agenda. Om iedereen gelegenheid te geven zelf een mooie Dag te organiseren op de eigen werkvloer, maken we jaarlijks een nieuwe toolkit met gratis promotiemateriaal.

De toolkit wordt elk jaar vernieuwd voor gebruik op de 1e maandag van november. We gebruiken de zomermaanden om de toolkit te verversen en kondigen in onze nieuwsbrief aan wanneer deze beschikbaar is (begin september). Om deze te kunnen downloaden, log je in met een eigen account en krijg je toegang tot de bestanden.

De toolkit bestaat onder andere uit posters, leaflets, social media posts, banners en narrowcasting. Je kan zelf kiezen of je de gehele toolkit download, of welke losse items je uit de toolkit wilt gebruiken voor de optimale promotie van de Dag. De toolkit is ook in een Engelse versie beschikbaar.

Copyright: Het staat iedereen vrij dit materiaal te gebruiken t.b.v. de organisatie van de Dag van de BHV, mits er geen aanpassingen worden gedaan en het materiaal niet commercieel wordt gebruikt. Lees hier meer over ons copyright.   

2022 – Toolkit – Thema: ‘Werk, thuis, op straat: hoe veilig ben jij?’

De toolkit voor 2022 stellen we begin september beschikbaar. Hieronder zie je de afbeeldingen van de toolkit 2021. Ook meedoen op de 1e maandag van november met je eigen Dag van de BHV? Hou dan de nieuwsbrief in de gaten om te weten wanneer de nieuwe toolkit beschikbaar is.

Registreren

Om de toolkit met promotiemateriaal te kunnen downloaden, kun je je hier registeren. Daarna kun je kiezen welk materiaal je wilt gebruiken.
Problemen met registratie? Neem contact op en wij helpen je zo snel mogelijk.

Broodje BHV

Hier vind je een selectie van de meest succesvolle ‘broodjes BHV’ van de afgelopen 10 jaar

Lees verder

Het laatste nieuws

    Cart