Nog maar: dagen

Dag van de BHV op 4 november 2024

BHV’er van het jaar: april

Verkiezing geopend!

Wij doen mee:

Meld je deelname aan!

Toolkit: september

Toolkit beschikbaar

1e maandag van november

Dag van de BHV

Wall of Fame

#DVDBHV

Toolkit

Met elkaar zichtbaar voor BHV

Op de Dag van de BHV staat het besef, belang en de waardering voor bedrijfshulpverleners door heel Nederland bij een groot aantal organisaties op de agenda. Jaarlijks maken we een nieuwe toolkit met gratis promotiemateriaal,  waarmee iedereen de gelegenheid heeft zelf een mooie Dag te organiseren op de eigen werkvloer.

Elk jaar een nieuwe Toolkit

Jaarlijks lanceren we in september een nieuwe toolkit voor gebruik op de 1e maandag van november. Op de hoogte blijven? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief.

Alvast ideeën opdoen kan op onze Inspiratiepagina, waar je ook een draaiboek kan downloaden!

 

Toolkit: beschikbaar van september tot medio november.
De toolkit is er in het Nederlands en in het Engels. Je kiest zelf: download je de gehele toolkit in één keer of kies je de losse items die wilt gebruiken voor de optimale promotie van de Dag. Het promotiemateriaal bestaat uit posters, leaflets, social media posts, banners en narrowcasting (presentatie). Om de toolkit te kunnen downloaden, registreer je een eigen account en krijg je (gratis) toegang tot de bestanden.

Copyright: Het staat iedereen vrij dit materiaal te gebruiken t.b.v. de organisatie van de Dag van de BHV, mits er geen aanpassingen worden gedaan en het materiaal niet commercieel wordt gebruikt. Lees hier meer over ons copyright.   

Registreren

Om de toolkit met promotiemateriaal te kunnen downloaden, kun je je hier registeren. Daarna kun je kiezen welk materiaal je wilt gebruiken.
Problemen met registratie? Neem contact op en wij helpen je zo snel mogelijk.

Broodje BHV

Hier vind je een selectie van de meest succesvolle ‘broodjes BHV’ van de afgelopen 10 jaar

Lees verder

Het laatste nieuws

    Cart