Nog maar: dagen

Dag van de BHV op 4 november 2024

BHV’er van het jaar: april

Verkiezing geopend!

Wij doen mee:

Meld je deelname aan!

Toolkit: september

Toolkit beschikbaar

1e maandag van november

Dag van de BHV

Wall of Fame

#DVDBHV

Broodje BHV

Het Broodje BHV mag niet ontbreken op de landelijke Dag van de Bedrijfshulpverlening (BHV)! Dat het Broodje BHV populair is onder de deelnemende organisaties blijkt ieder jaar weer uit de reacties die volgen in de evaluatie-enquête. Zowel kleine(re) organisaties als multinationals hebben het speciaal voor Dag van de BHV samengestelde recept die dag op de lunchkaart staan. In dit jubileumjaar verzamelen we de Top 3 recepten van de afgelopen jaren, zodat je kunt kiezen welk recept je het meest aanspreekt.

– De top 3 recepten –

In de afgelopen jaren bedachten creatieve chefs hún recept voor het Broodje BHV, dat op de 1e maandag van november tijdens de “Dag van de BHV” de lunch werd van duízenden medewerkers in heel Nederland. De top 3 van deze recepten voor het Broodje BHV publiceren we hier … volkoren, veelkoren… uitverkoren!

Nog even terugkijken op het Recept broodje BHV 2020

In 2020 ging de eer naar Marty Bax, Kitchen manager bij Xindao.

Marty Bax: “Het Recept Broodje BHV 2020 heb ik ‘Ontruimingspunt-je’ genoemd. Het broodje is in de vorm van een driehoek, oftewel punt. Daarnaast is het natuurlijk heel belangrijk dat iedereen binnen een bedrijf weet wat te doen in het geval van een calamiteit.”

Wat waren de 5 regels voor het recept?

  • Alle deelnemers aan Dag van de BHV dienen eenvoudig het Broodje te kunnen samenstellen;
  • Het recept mag maximaal 5 ingrediënten bevatten (zout en peper niet meegerekend), waarbij geldt: hoe puurder en simpeler des te beter;
  • Bij voorkeur een vlees-, vis- én vegavariant, waarbij eventueel met slechts een enkele wijziging in ingrediënten de andere variant kan worden samengesteld;
  • Ingrediënten moeten ook in de reguliere supermarkt verkrijgbaar zijn, niet alleen bij de groothandel;
  • En natuurlijk: geef het Broodje een passende naam!

Het laatste nieuws

    Cart