Nog maar: dagen

Dag van de BHV op 4 november 2024

BVBN nieuwe supporter van de Dag van de BHV

De Branchevereniging Bedrijfshulpverlening (BVBN) is officieel Supporter van de Dag van de BHV. De branchevereniging zet zich in om de kwaliteit van de BHV opleidingen in Nederland naar een hoger niveau te tillen en daarmee de veiligheid op de werkplek te vergroten. Immers, de BHV is het sluitstuk van Arbeidsveiligheid. Dit doet de BVBN voor opleiders en instructeurs, maar ook voor alle werkgevers in Nederland.

De missie van de BVBN “Iedereen verdient een veilige plek!” wordt alleen bereikt door samen te werken en elkaar te versterken.

De Dag van de BHV op de 1e maandag van november wordt dan ook van harte ondersteund door de BVBN. Een dag om de BHV-ers in het zonnetje te zetten en de niet-BHV-ers te laten merken hoe belangrijk de BHV is: dat doen we samen!

Vanuit de lobbyactiviteiten van de BVBN en samenwerkingen met diverse organisaties en leden wordt alle relevante informatie gebundeld. Nuttige en actuele informatie is te lezen op de website van de BVBN in de kennisbank. Zoals bijvoorbeeld de publicatie “Hybride werken en toch een adequate BHV”. Zijn er vanuit werkgevers vragen of is er advies nodig op het gebied van de organisatie van de BHV, dan biedt de BVBN graag een coördinerende en ondersteunende rol.

Het laatste nieuws

Over de Dag

Stichting Dag van de BHV is er om waardering voor en het besef van het belang van de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) over te brengen, zowel op de werkvloer als in het publieke domein.

Lees verder >

image-bhv-in-de-praktijk-footer

BHV in de Praktijk

magazine-dagvandebhv

Magazine

Activiteiten

BHVer-van-het-jaar
Toolkit
Broodje-BHV
Wij-doen-mee
Wall-of-fame
    Cart