Dag van de BHV op 7 november 2022

Nog maar: %D dagen

Partners

Henk van Essen

Korpschef politie

“Als iedere seconde telt” rekent u op hulp van politie, ambulance en brandweer. Professionals die dag en nacht klaar staan voor ieders veiligheid. Maar wat als het echt letterlijk om seconden gaat?

Lees meer

Herna Verhagen

PostNL

“PostNL is een van de grootste werkgevers van Nederland. Zonder al onze collega’s is er geen PostNL: zij maken ons bedrijf tot een succes. Daarom zorgen we voor een aantrekkelijke en veilige werkomgeving.

Lees meer

John Voppen

CEO Prorail

“Bij ProRail staat veiligheid altijd op 1. Een trein over het spoornetwerk van ProRail is in Nederland de meest veilige manier om van A naar B te komen. 

Lees meer

Peter Spaan

Unitmanager Facilitaire Dienstverlening MO

RDW ondersteunt dit initiatief van harte. “Er kan nooit genoeg aandacht zijn voor de veiligheid van mensen-medewerkers enerzijds en de veelal belangeloze inzet van de BHV’ers anderzijds.

Lees meer

Sylvester Bennema

Directeur Crisicom

“Al vanaf het allereerste begin richt Crisicom zich op het opleiden, trainen en oefenen van een competente bedrijfshulpverlener.

Lees meer

Stephan den Hollander & Sandra Voorsluijs-den Hollander

Directeur & Operationeel Directeur van Quinton

“Quinton is sinds 1996 actief in het opleiden van Bedrijfshulpverleners. Bedrijfshulpverleners zijn niet meer weg te denken binnen welk bedrijf dan ook.

Lees meer

Het laatste nieuws

    Cart