Dag van de BHV op 7 november 2022

Nog maar: %D dagen

Persberichten

Jody Elburg verkozen tot BHV’er van het Jaar 2021

Jody Elburg, werkzaam bij Intersnack in Doetinchem, mag zich BHV’er van het Jaar 2021 noemen. Hij volgt hiermee Rob de Ruijter uit Amsterdam op. Sylvester Bennema, juryvoorzitter en voorzitter Stichting Dag van de BHV, verraste Jody Elburg vanochtend telefonisch met de uitslag.

Geen superheld maar ‘BHV’er van het jaar’

Persbericht
‘Ik ben geen superheld, ik let gewoon op anderen’
Dag van de BHV vraagt aandacht voor collega’s met een bijzondere taak

Jubileum 10 jaar Dag van de BHV

Jubileum 10 jaar Dag van de BHV
De Dag van de BHV op de 1e maandag van november leeft in Nederland. Dit jaar is de 10e editie van deze Dag, die landelijk op de werkvloer bij duizenden organisaties wordt gehouden.

Van Helmond naar Amsterdam: Rob de Ruijter is verkozen tot BHV’er van het Jaar 2020

Maandag 2 november 2020 – Rob de Ruijter, werkzaam bij Ymere in Amsterdam mag zich de kersverse BHV’er van het Jaar 2020 noemen. Hij volgt hierin Marlies Venema van het Elkerliek ziekenhuis uit Helmond op. Ton Baas, juryvoorzitter en voorzitter Stichting Dag van de BHV, verraste De Ruijter vanochtend telefonisch met de uitverkiezing uit een eerder gekozen Top 5 genomineerden.

Aandacht en waardering voor BHV, ook in tijden van corona

Amersfoort, 25 oktober 2020 – De impact die het coronavirus heeft op het bedrijfsleven is groot. Ook de BHV’ers merken daar de gevolgen van. Wat gebruikelijk was bij een calamiteit, is opeens een risico geworden en richtlijnen bij hulpverlening worden telkens aangescherpt. Dit vraagt van bedrijfshulpverleners om van tevoren goed na te denken over hun inzet.

Korpschef Nationale Politie Henk van Essen nieuw boegbeeld Dag van de BHV

Henk van Essen is het nieuwe boegbeeld van de landelijke Dag van de BHV. Hij neemt het stokje  over van zijn voorganger Erik Akerboom. “Vanzelfsprekend en met groot genoegen neem ik de rol  als boegbeeld van hem over,” aldus Van Essen.

Van Aruba naar Helmond: Marlies Venema is verkozen tot BHV’er van het Jaar 2019

Maandag 4 november 2019 – Marlies Venema, werkzaam in het Elkerliek Ziekenhuis in Helmond mag zich de kersverse BHV’er van het Jaar noemen. Zij volgt hierin Francis Odor uit Aruba op. De jury heeft Venema uit 19 kandidaten verkozen tot BHV’er van het Jaar 2019. Om 10.00 uur heeft Ton Baas, juryvoorzitter en voorzitter Stichting Dag van de BHV, haar telefonisch verrast met de mededeling.

De Politie, PostNL en ProRail verbinden zich aan Dag van de Bedrijfshulpverlening

Amersfoort, 20 juni 2019 – De Politie, PostNL en ProRail zijn de nieuwe Partners voor Stichting Dag van de Bedrijfshulpverlening (BHV). Deze grote organisaties gaan voor een periode van drie jaar een Partnership aan met de stichting. Ambassadeur en boegbeeld Erik Akerboom ziet het als belangrijke opbrengst dat deze partijen zijn aangesloten. Hij roept het bedrijfsleven en overheidsinstanties op om het initiatief nog breder onder de aandacht te brengen.

Het laatste nieuws

    Cart