Dag van de BHV op 7 november 2022

Nog maar: %D dagen

Business Sponsoren

In het ontstaan van de Stichting Dag van de BHV als niet commerciële organisatie zijn er een aantal partijen geweest die belangeloos hun expertise en platform hebben aangeboden om de Dag van de BHV op de kaart te zetten. Dit zijn de Business Sponsoren, die ons helpen met vormgeving en de mogelijkheid om vlaggen of relatiegeschenken te voorzien van ons logo.

Onze Business Sponsoren dragen met de belangeloze inzet van hun expertise bij aan de doelstelling van de Dag van de BHV.

NB: BudgetGift en Vlaggenplaza beschikken over het logo van de Dag van de BHV, zodat dit correct op vlaggen of relatiegeschenken kan worden gebruikt. De Stichting Dag van de BHV draagt geen verantwoordelijkheid voor bestellingen of de afwikkeling daarvan. Ook is er geen financieel gewin voor de Stichting.

Budgetgift

Bedrukte bedankjes voor Dag van de BHV. Iedere eerste maandag van november: Dag van de BHV. Een perfecte dag om bedrijfshulpverleners te laten weten dat hun werk wordt gewaardeerd en ze te verrassen met een mooi, bedrukt relatiegeschenk. Op de website van Budgetgift vind je divers assortiment aan attenties en geschenken.

Vlaggenplaza

Vlaggen en roll-up banners voor Dag van de BHV. Met deze speciale kleurrijke items vraag je eenvoudig aandacht voor de Dag en/of activiteiten binnen de organisatie. Bekijk en bestel het volledig vernieuwde assortiment op de website van Vlaggenplaza.

Het laatste nieuws

    Cart