Nog maar: dagen

Dag van de BHV op 4 november 2024

Mediaberichten

In het nieuws

Berichten uit de media over De Dag van de BHV op 6 november 2023; Huldiging van Spencer Zwier als BHV’er van het Jaar 2023

Omroep Brabant

Herman ziet zijn engelbewaarder gekroond tot bedrijfshulpverlener 2023. Herman kreeg een hartaanval en zijn leven werd gered dankzij doortastend reanimeren door Spencer Zwier. De medewerker van de gemeente Boekel is maandag uitgeroepen tot bedrijfshulpverlener (bhv) van het jaar. Tot volle tevredenheid van Herman: “Hij is mijn engelbewaarder.”

InBoekel zet Spencer Zwier in het zonnetje

Gemeente Boekel en Stichting ‘Dag van de BHV’ brengen ode aan bode Spencer Zwier

Rendement Online: Motto Dag van de BHV: 112 en BHV, daar red je levens mee!

Motto Dag van de BHV: 112 en BHV, daar red je levens mee!
Op maandag 6 november 2023 is het Dag van de BHV. Het thema van dit jaar is ‘BHV en 112, daar red je levens mee!’ Het belang van bhv beperkt zich niet tot de werkvloer, maar speelt ook thuis en in het publieke domein. Juist daar spelen bhv’ers een cruciale rol.

Vakblad Veiligheid en Preventie – juni 2023

Vakblad Veiligheid & Preventie geeft in de editie van juni 2023 aandacht aan de Dag van de BHV. Lees hier het artikel op pagina 19.

Artikel AD – Redder in nood

Artikel AD 09-11-2022 Redder in nood Abdelmaiyd: ‘Atie keek de dood in de ogen’. Zijn gele hesje heeft inmiddels wat weg van een superheldencape. Met twee buikstoten lanceerde bedrijfshulpverlener Abdelmaiyd Salah nét op tijd een hompje taaie biefstuk uit de keel van zijn collega Atie Steendijk. Maar haar leven is niet het enige dat hij dit jaar heeft gered. “De teller staat dit jaar al op drie.”

Vakblad Veiligheid

Artikel Vakblad Veiligheid over de Verkiezing BHV’er van het Jaar 2022

Omroep West interviewt de BHV’er van het Jaar 2022

DELFT – Tijdens een diner van de ondernemingsraad van Rijkswaterstaat verslikte Atie van Steendijk zich in een stukje vlees. Ze kreeg geen lucht meer en elke keer als ze ademhaalde zakte het stukje vlees dieper in haar keel. Bedrijfshulpverlener Abdelmaiyd Salah greep snel in en paste de heimlichgreep toe. Na twee stoten kon Atie weer ademhalen. Onder meer door deze daad is Abdelmaiyd maandag uitgeroepen tot bhv’er van het jaar. 

De 10e editie van de Dag van de BHV in de media

Ook in de media werd aandacht besteed aan het jubileumjaar van de Dag van de BHV.  De hoogtepunten kun je hier zien en beluisteren!

Het laatste nieuws

    Cart