Dag van de BHV op 7 november 2022

Nog maar: %D dagen

Nieuws

Thema 2022 – Dag van de BHV

Thema 2022 ‘Werk, thuis, op straat: hoe veilig ben jij’ Dit thema haakt in op de nieuwe nieuwe balans na corona. Steeds meer organisaties blijven hybride werken, maar hoe doen we dat veilig en gezond?…

30 maart – Bewust Veilig-dag

30 maart; Bewust Veilig-dag. Veilig en gezond werk en is van ons allemaal en kan niet genoeg aandacht krijgen.

112NL app voor noodsituaties

Mensen die niet goed kunnen horen en/of spreken, kunnen via de app 112NL de meldkamer bereiken. De app is ook geschikt voor mensen die de Nederlandse of Engelse taal niet beheersen.

BHV’er van het Jaar 2021: Jody Elburg van Intersnack

Jody Elburg, werkzaam bij Intersnack in Doetinchem, mag zich in deze 10e editie van de Dag van de BHV, BHV’er van het Jaar 2021 noemen. Hij volgt hierin Rob de Ruijter (Ymere) op. Jody Elburg werd verrast op deze 1e maandag van november met het telefoontje van de juryvoorzitter over de uitverkiezing.

Kandidaten titel ‘BHV’er van het Jaar’ bekend

Overzicht genomineerden ‘BHV’er van het Jaar’ 2021 De kandidaten voor de eretitel Bedrijfshulpverlener (BHV’er) van het Jaar 2021 zijn bekend! Na een eerste selectie op

Nominatiefase ‘BHV’er van het Jaar’ gestart!

De nominatiefase voor de eretitel BHV’er van het Jaar is gestart! Deze verkiezing is een belangrijk onderdeel van Dag van de BHV. De verkiezing is een zoektocht naar het mooiste voorbeeld dat het belang van bedrijfshulpverlening uitstraalt.

Het laatste nieuws

    Cart