Nog maar: 341 dagen

Dag van de BHV op 6 november 2023

Nieuws

Abdelmaiyd Salah: winnaar BHV’er van het Jaar 2022

BHV’er van het Jaar 2022: Abdelmaiyd Salah, gefeliciteerd!

Abdelmaiyd Salah, werkzaam bij Rijkswaterstaat op de afdeling Centrale Informatie Voorziening in Delft, werd verkozen tot BHV’er van het jaar 2022. Hij redde het leven van zijn collega door de Heimlich-greep toe te passen. Bovendien heeft hij tijdens corona extra op kantoor gewerkt, waardoor hij veilig werken mogelijk maakte voor collega’s die echt niet thuis konden werken. Op een positieve manier draagt hij het belang van BHV uit in de organisatie.

Genomineerden 2022 Verkiezing ‘BHV’er van het Jaar’

Overzicht genomineerden ‘BHV’er van het Jaar’ 2022

De kandidaten voor de eretitel Bedrijfshulpverlener (BHV’er) van het Jaar 2022 zijn bekend! Met gepaste trots publiceren we maar liefst 26 unieke nominaties! Al deze BHV’ers hebben zich het afgelopen jaar op een bijzondere wijze ingezet en maken kans op deze speciale landelijke eretitel. Sommige kandidaten werden zelfs door meerdere collega’s genomineerd en we vinden hierbij ook een genomineerd team van BHV’ers!
We feliciteren alle genomineerden én hun organisaties: BHV staat hier in de spotlights!

BVBN Nieuwe supporter van de Dag van de BHV

De Branchevereniging Bedrijfshulpverlening (BVBN) is officieel Supporter van de Dag van de BHV.
De branchevereniging zet zich in om de kwaliteit van de BHV opleidingen in Nederland naar een hoger niveau te tillen en daarmee de veiligheid op de werkplek te vergroten. Immers, de BHV is het sluitstuk van Arbeidsveiligheid. Dit doet de BVBN voor opleiders en instructeurs, maar ook voor alle werkgevers in Nederland. De missie van de BVBN “Iedereen verdient een veilige plek!” wordt alleen bereikt door samen te werken en elkaar te versterken.

Nomineer je favoriete BHV’er voor de Verkiezing BHV’er van het Jaar

Nomineer jouw favoriete BHV’er voor de eretitel van ‘BHV’er van het Jaar’ 2022
Wie verdient volgens jou speciale waardering voor de inzet als BHV’er en nomineer je voor de titel ‘BHV’er van het Jaar’? De jury zoekt dit jaar naar een kandidaat voor de incidentenprijs: de bedrijfshulpverlener die in het afgelopen jaar van bijzondere betekenis is geweest bij een incident.

Download de Toolkit 2022

De Toolkit met gratis promotiemateriaal voor de Dag van de BHV is weer beschikbaar. We tellen af naar 1e maandag van november met nieuwe posters, leaflets, narrowcasting en online banners. De Toolkit is zowel in het Nederlands als het Engels beschikbaar.

Hoe organiseer je jouw Dag van de BHV?

Nog maar: %D dagen Wil je ook de gratis toolkit ontvangen? We tellen af naar de 1e maandag van november Op de Dag van de BHV zetten we BHV'ers in het zonnetje: zij verdienen onze waardering en support! Wil jij ook aandacht besteden aan het belang van BHV bij jou op de werkvloer? Organiseer dan [...]

Het laatste nieuws

    Cart