Dag van de BHV op 7 november 2022

Nog maar: %D dagen

Nieuws

BHV’er van het Jaar 2021: Jody Elburg van Intersnack

Jody Elburg, werkzaam bij Intersnack in Doetinchem, mag zich in deze 10e editie van de Dag van de BHV, BHV’er van het Jaar 2021 noemen. Hij volgt hierin Rob de Ruijter (Ymere) op. Jody Elburg werd verrast op deze 1e maandag van november met het telefoontje van de juryvoorzitter over de uitverkiezing.

Kandidaten titel ‘BHV’er van het Jaar’ bekend

Overzicht genomineerden ‘BHV’er van het Jaar’ 2021 De kandidaten voor de eretitel Bedrijfshulpverlener (BHV’er) van het Jaar 2021 zijn bekend! Na een eerste selectie op

Nominatiefase ‘BHV’er van het Jaar’ gestart!

De nominatiefase voor de eretitel BHV’er van het Jaar is gestart! Deze verkiezing is een belangrijk onderdeel van Dag van de BHV. De verkiezing is een zoektocht naar het mooiste voorbeeld dat het belang van bedrijfshulpverlening uitstraalt.

Groeiend besef van belang EHBO/BHV na het zien hartfalen tijdens EK-duel

Een kwartier lang was het zaterdagavond 12 juni stil in de Europese huiskamers en cafés tijdens het EK-duel. De beelden van de Deense voetballer Christian

Nieuwe uitstraling Dag van de BHV

Een bijzondere mijlpaal voor Dag van de BHV! Ter ere van het 10-jarige jubileum van de Dag hebben we een nieuw logo én een nieuwe website gelanceerd. Strakker, frisser en eigentijdser. Maar vooral ook passend bij BHV.

Doen jullie mee?

Nieuw dit jubileumjaar is de “Wij doen mee” campagne.
Laat zien dat jullie meedoen: meld jullie deelname aan en kleur Nederland met deelnemende organisaties.

Het laatste nieuws

    Cart