Nog maar: dagen

Dag van de BHV op 4 november 2024

Nieuws

Doe jij ook mee?

Nog maar: %D dagen Wil je ook de gratis toolkit ontvangen? Ik help jou. Help jij mij? Word BHV'er! Ben je verantwoordelijk voor de bedrijfshulpverlening binnen je organisatie? Ben je een BHV’er, die zich realiseert dat je hulp zich niet hoeft te beperken tot de werkvloer, maar dat je ook thuis of op straat van [...]

Spencer Zwier (Gemeente Boekel) verkozen tot BHV’er van het jaar 2023

Spencer Zwier, werkzaam als bode bij Gemeente Boekel, werd vandaag verkozen tot BHV’er van het jaar 2023. Hij redde het leven van een man tijdens de carnaval festiviteiten. Daarnaast zet hij zich altijd vol enthousiasme in voor de BHV-organisatie. Op een positieve manier draagt hij het belang van BHV uit in de organisatie.

Genomineerden BHV’er van het Jaar 2023

Overzicht genomineerden ‘BHV’er van het Jaar’ 2023
Graag maken we met gepaste trots de 25 kandidaten voor de eretitel Bedrijfshulpverlener (BHV’er) van het Jaar 2023 bekend! Al deze BHV’ers hebben zich het afgelopen jaar op een bijzondere wijze ingezet en maken kans op deze speciale landelijke eretitel. In 2018 hadden we al eens een winnaar uit Aruba en ook nu zit er een kandidaat uit Aruba bij. Ook zijn er grote organisaties met meerdere genomineerden, zoals Rijkswaterstaat en de RDW. En we hebben een heel BHV-team, dat genomineerd is. Op alfabetische volgorde staan onderstaand de genomineerde BHV’ers genoemd. We feliciteren alle genomineerden én hun organisaties: BHV staat hier in de spotlights!

Vakblad Veiligheid en Preventie – juni 2023

Vakblad Veiligheid & Preventie geeft in de editie van juni 2023 aandacht aan de Dag van de BHV. Lees hier het artikel op pagina 19.

Wij doen mee!

Sta jij al op de kaart? Doe ook mee en laat zien dat besef, waardering en support voor bedrijfshulpverlening bij jullie op de agenda staat!
Prik jouw locatie op de kaart en kleur Nederland met deelnemende organisaties!
Je krijg dan van ons het speciale “Wij doen mee”-logo, waarmee je op je eigen website of intranet kunt laten zien dat jullie meedoen.

Nomineer je favoriete BHV’er voor de Verkiezing BHV’er van het Jaar

Nomineer jouw favoriete BHV’er voor de eretitel van ‘BHV’er van het Jaar’ 2023
Ook dit jaar organiseren we de Verkiezing van BHV’er van het Jaar! We zoeken naar het mooiste voorbeeld dat laat zien hoe belangrijk bedrijfshulpverlening is. Ken jij een BHV-held die zich hiervoor al jaren inzet of hierin een cruciale rol speelt? Nomineer dan hier deze collega voor de nationale eretitel!

Het laatste nieuws

    Cart