Dag van de BHV op 7 november 2022

Nog maar: %D dagen

Nieuws

Download de Toolkit 2022

De Toolkit met gratis promotiemateriaal voor de Dag van de BHV is weer beschikbaar. We tellen af naar 1e maandag van november met nieuwe posters, leaflets, narrowcasting en online banners. De Toolkit is zowel in het Nederlands als het Engels beschikbaar.

Hoe organiseer je jouw Dag van de BHV?

Nog maar: %D dagen Wil je ook de gratis toolkit ontvangen? We tellen af naar de 1e maandag van november Op de Dag van de BHV zetten we BHV'ers in het zonnetje: zij verdienen onze waardering en support! Wil jij ook aandacht besteden aan het belang van BHV bij jou op de werkvloer? Organiseer dan [...]

BHV.NL en G4S Training & Safety, onze nieuwe partner-bestuursleden

BHV.NL en G4S Training & Safety treden aan als partners en nieuwe bestuursleden. Met Hans de Bruyn van BHV.NL en Henk Altena van G4S Training & Safety heeft de Dag van de BHV er twee nieuwe partners bij, die tevens aantreden als bestuursleden.

Thema 2022 – Dag van de BHV

Thema 2022 ‘Werk, thuis, op straat: hoe veilig ben jij’ Dit thema haakt in op de nieuwe nieuwe balans na corona. Steeds meer organisaties blijven hybride werken, maar hoe doen we dat veilig en gezond?…

30 maart – Bewust Veilig-dag

30 maart; Bewust Veilig-dag. Veilig en gezond werk en is van ons allemaal en kan niet genoeg aandacht krijgen.

112NL app voor noodsituaties

Mensen die niet goed kunnen horen en/of spreken, kunnen via de app 112NL de meldkamer bereiken. De app is ook geschikt voor mensen die de Nederlandse of Engelse taal niet beheersen.

Het laatste nieuws

    Cart