Nog maar: dagen

Dag van de BHV op 4 november 2024

Jouw nominatie is verstuurd!

Zojuist heb je een (collega) bedrijfshulpverlener genomineerd voor de verkiezing BHV’er van het Jaar. Bedankt hiervoor! Als de nominatie voldoet aan de criteria uit het reglement*, dan leggen we deze (geanonimiseerd) voor aan de jury.

Verras jouw kanshebber!
Alle genomineerden én de organisatie waar zij werken, plaatsen we na sluiting van de nominatieperiode op deze website. Dit laten we jou dan even weten, zodat jij jouw eigen kandidaat kunt verrassen. En natuurlijk sturen we een nieuwsbericht uit via de (sociale) media.

Vakjury kiest
De vakjury kiest volgens een officiële procedure de ‘BHV’er van het Jaar’. Op Dag van de BHV, 4 november 2024,  maken we landelijk bekend aan wie de jury deze eretitel, de award en de geldprijs toekent. En daarvan maken we natuurlijk landelijk nieuws: we verspreiden een (pers)bericht en plaatsen berichten op onze website en social media.

Jouw kandidaat op 1?
Dan nemen wij zo direct nadat de jury heeft gekozen, contact op om het vervolg te spreken. En daarbij hopen we dat ook jouw organisatie feestelijke aandacht aan deze verkiezing besteedt! Want dát heeft de kersverse titelhouder wel verdiend, toch?

Dus, wie weet…
Wordt vervolgd!

Het laatste nieuws

Over de Dag

Stichting Dag van de BHV is er om waardering voor en het besef van het belang van de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) over te brengen, zowel op de werkvloer als in het publieke domein.

Lees verder >

image-bhv-in-de-praktijk-footer

BHV in de Praktijk

magazine-dagvandebhv

Magazine

Activiteiten

BHVer-van-het-jaar
Toolkit
Broodje-BHV
Wij-doen-mee
Wall-of-fame
    Cart