Nog maar: 341 dagen

Dag van de BHV op 6 november 2023

Nominatie verstuurd

Via het formulier op de website van Dag van de BHV heeft u een (collega) bedrijfshulpverlener m/v genomineerd voor de verkiezing BHV’er van het Jaar. Nogmaals hartelijk dank hiervoor!

Voldoet de nominatie aan de gestelde criteria uit het reglement*, wordt deze met de overige nominaties geanonimiseerd voorgelegd aan de jury en beoordeeld.

Verras uw kanshebber!
Wij hopen alle genomineerden én de organisatie waar zij werkzaam zijn, na de sluitingsdatum van de nominatieperiode in alfabetische volgorde op de website van Dag van de BHV te publiceren. Misschien vindt u het een leuk idee om uw genomineerde te verrassen en erop te attenderen dat zijn of haar naam op de website staat? Een algemeen nieuwsbericht wordt aansluitend breed verspreid via de diverse (sociale) media.

Vakjury kiest
De vakjury kiest volgens een officiële procedure de ‘BHV’er van het Jaar’. Op Dag van de BHV, de 1e maandag van november wordt landelijk bekendgemaakt wie de jury deze eretitel, de award en de geldprijs toekent. Een (pers)bericht zal breed worden verspreid, berichtgeving op de website van Dag van de BHV en via de sociale media zal uiteraard niet ontbreken.

Uw kandidaat op 1?
Dan nemen wij zo spoedig mogelijk nadat de jury heeft gekozen, contact met u op om één en ander door te spreken. Aan de verkiezing zal naar wij hopen, binnen uw organisatie feestelijk aandacht worden besteed. Dát heeft de kersverse titelhouder dan toch ook wel verdiend?

Dus, wie weet, wordt vervolgd…

Het laatste nieuws

Over de Dag

Stichting Dag van de BHV is er om waardering voor en het besef van het belang van de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) over te brengen, zowel op de werkvloer als in het publieke domein.

Lees verder >

image-bhv-in-de-praktijk-footer

BHV in de Praktijk

magazine-dagvandebhv

Magazine

Activiteiten

BHVer-van-het-jaar
Toolkit
Broodje-BHV
Wij-doen-mee
Wall-of-fame
    Cart