Nog maar: dagen

Dag van de BHV op 4 november 2024

Bevestiging “Vriend van” de Dag van de BHV

Yes, jij doet mee als ‘Vriend van de Dag van de BHV’

Hartelijk dank voor je bijdrage aan de Dag van de BHV! Als ANBI-stichting zijn we afhankelijk van organisaties die ons steunen om ons werk te kunnen blijven doen. Geweldig dat jouw organisatie heeft gedoneerd.

Zichtbaar zijn op de landkaart
De Vrienden van de Dag van de BHV krijgen een groene punaise op de landkaart. Deze werken we handmatig bij, zodra we jullie donatie hebben ontvangen.
Daarna ontvangen jullie een speciale banner die uitsluitend gebruikt mag worden door de Vrienden van de Dag van de BHV. Heb je aangegeven dat je graag een factuur wilt ontvangen? Dan sturen we je deze na ontvangst van de betaling.

Steun
Met jullie steun kunnen we het belang van BHV onder de aandacht blijven brengen. Dat doen we via social media en natuurlijk met het organiseren van de Dag van de BHV op de 1e maandag van november. Hiervoor ontwikkelen we ieder jaar een mooie toolkit met promotiemateriaal (per september te downloaden via de website) en houden we een verkiezing voor de BHV’er van het Jaar.

Blijf op de hoogte!
Ontvang jij onze nieuwsbrief al? Via deze weg houden we je op de hoogte van alle activiteiten van de Dag van de BHV. Hier doe je inspiratie op, lees je boeiende verhalen én hoor je als eerst wie verkozen is tot BHV’er van het Jaar: AANMELDEN

Copyright: als ‘Vriend van de Dag van de BHV’ staat het vrij dit logo te gebruiken, als je deze niet aanpast en niet commercieel gebruikt.

Het laatste nieuws

Over de Dag

Stichting Dag van de BHV is er om waardering voor en het besef van het belang van de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) over te brengen, zowel op de werkvloer als in het publieke domein.

Lees verder >

image-bhv-in-de-praktijk-footer

BHV in de Praktijk

magazine-dagvandebhv

Magazine

Activiteiten

BHVer-van-het-jaar
Toolkit
Broodje-BHV
Wij-doen-mee
Wall-of-fame
    Cart