Nog maar: dagen

Dag van de BHV op 4 november 2024

Bevestiging “Wij doen mee” aan Dag van de BHV

Hartelijk bedankt voor je aanmelding voor de “Wij doen mee”-actie. Geweldig dat jullie samen met veel andere organisaties BHV op de agenda zetten!

Zichtbaar zijn op de landkaart
De gegevens op de landkaart worden handmatig bijgewerkt – het kan dus even duren voordat jullie zichtbaar op de website.

In de bijlage tref je de “Wij doen mee”-banner, die je kan gebruiken op de eigen website of intranet om andere organisaties en eigen medewerkers te laten zien dat ook jullie meedoen aan de Dag van de BHV.

Toolkit
De nieuwe toolkit met promotiemateriaal is halverwege augustus te downloaden via de website. Via de socials en nieuwsbrief informeren we over de beschikbaarheid.

Blijf op de hoogte van alle activiteiten
Ontvang jij onze nieuwsbrief al? Via de nieuwsbrief houden we je op de hoogte van de activiteiten van de Dag van de BHV, zoals onder andere de Verkiezing ‘BHV’er van het Jaar’ en het beschikbaar stellen van het gratis promotiemateriaal.

Copyright: Als deelnemende partij aan Dag van de BHV staat het vrij dit logo te gebruiken, mits er geen aanpassingen worden gedaan en het niet commercieel wordt gebruikt.

Het laatste nieuws

Over de Dag

Stichting Dag van de BHV is er om waardering voor en het besef van het belang van de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) over te brengen, zowel op de werkvloer als in het publieke domein.

Lees verder >

image-bhv-in-de-praktijk-footer

BHV in de Praktijk

magazine-dagvandebhv

Magazine

Activiteiten

BHVer-van-het-jaar
Toolkit
Broodje-BHV
Wij-doen-mee
Wall-of-fame
    Cart