Alle intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de website, waaronder begrepen de naam Dag van de BHV, de teksten, afbeeldingen, vormgeving, foto´s, beeld- en/of geluidsmateriaal, formats, software, merken en domeinnamen, berusten bij Dag van de BHV.

Niets van deze website mag voor andere doeleinden dan ter promotie van Dag van de BHV, worden vermenigvuldigd, gekopieerd, gereproduceerd en/of openbaar worden gemaakt door middel van druk, fotokopie, film of op welke andere wijze dan ook door derden, zonder voorafgaande uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Dag van de BHV.

Voor beeldmateriaal dat derden wensen te gebruiken voor eigen BHV promotie- of wervingsmateriaal, dienen zij een financiële bijdrage per beeld te voldoen afhankelijk van de resolutie en gebruik voor uitingen on- of offline, inclusief bronvermelding van het beeldmateriaal. Neemt u voor meer informatie hierover contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een uitzondering hierop zijn de beelden en teksten die juist voor publicatie en vermelding op eigen websites zijn bestemd, ter promotie van Dag van de BHV. Deze vindt u  in aanloop naar Dag van de BHV in het menu Dag van de BHV Gratis Promotiepakket Downloaden Promotiemateriaal. Het is niet toegestaan om het beeldmateriaal van elkaar los te zien/halen en middels eigen opzet alsnog samen te stellen. Beeldmateriaal dat Dag van de BHV gebruikt op Twitter en Facebook behoort uiteraard ook tot het intellectueel eigendom.

Beeldmateriaal kan enkel worden gebruikt voor het uitdragen van Dag van de BHV. Commercieel gebruik in elke andere vorm is onder geen enkele voorwaarde toegestaan. Bij twijfel verzoeken wij u contact op te nemen via het mailadres dat hierboven staat vermeld.

Wij gaan er vanuit dat u de voorwaarden van Copyright Dag van de BHV respecteert en nakomt. 

 

 

 

Delen: 

Inschrijven nieuwsbrief

     
Go To Top