Nog maar: dagen

Dag van de BHV op 4 november 2024

Francis Odor

Gefeliciteerd Francis Odor – BHV’er van het Jaar 2018!

Uit 20 unieke en prachtige nominaties heeft de jury van de Verkiezing BHV’er van het Jaar de meeste stemmen toegekend aan Francis Odor,

Ploegleider BHV, avondhoofd en werkzaam op de ICU van het Dr. Horacio. E. Oduber Hospital  (HOH), Oranjestad – Aruba

De ingestuurde nominatie vertelt over de inzet van Francis voor de BHV-organisatie van het HOH. De jury waardeert dit met de eretitel; uit het juryrapport:

“Francis Odor heeft grote inzet getoond en snel, daadkrachtig opgetreden bij een grootschalige calamiteit op het ziekenhuisterrein. Door directe communicatie en in samenwerking met het BHV-team waarbij hij de leiding had, heeft hij alle personeel van de aansluitende gebouwen geïnformeerd en collega’s, patiënten en andere betrokkenen laten evacueren, totdat het crisisteam het overnam van de BHV.

Door zijn daadkrachtig optreden is erger voorkomen. Zijn snelle reactie sluit aan op het thema van dit jaar: Veiligheid kent slechts één tijd… op tijd! Zijn inzet als BHV’er wordt enorm en heel belangrijk genoemd. Francis weet zijn 125 BHV-collega’s op geweldige wijze te motiveren tijdens de BHV-inzet.

De jury is van oordeel dat Francis Odor op grond van zijn belangrijke daadkrachtige optreden tijdens deze calamiteit, zijn niet aflatende inzet voor de BHV, evenals voor zijn voorbeeldfunctie die hij vervult voor de (BHV-)collega’s, de titel BHV’er van het Jaar 2018 verdient.”

    Cart