Nog maar: dagen

Dag van de BHV op 4 november 2024

Nieuwe uitstraling Dag van de BHV

Een bijzondere mijlpaal voor Dag van de BHV! Ter ere van het 10-jarige jubileum van de Dag hebben we een nieuw logo én een nieuwe website gelanceerd. Strakker, frisser en eigentijdser. Maar vooral ook passend bij BHV.

De kracht van Dag van de BHV
Een nieuwe uitstraling die aansluit bij de ambitie van de Dag van de BHV: het vergroten van het besef, de waardering en support voor de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) in heel Nederland. We zijn bijzonder trots dat we de afgelopen 10 jaar met circa 1.100 deelnemende organisaties flinke stappen gezet om BHV in een positief daglicht te plaatsen en de waardering te geven die men verdient. Men is meer bewust van het belang van de veiligheid op de werkvloer en er is meer waardering en respect voor de taken en verantwoordelijkheden van de bedrijfshulpverleners. Tegelijkertijd is er nog veel te winnen en dat bereiken we natuurlijk alleen sámen. Samen met alle deelnemende organisaties, onze partners en supporters.

Tijd voor een nieuwe uitstraling
De bijzondere mijlpaal vieren we ook met een nieuwe logo, passend bij de ambitie. Met behoud van een aantal kenmerkende elementen, visualiseren we met het schild ook de onzichtbare waarde van BHV. Die bedrijfshulpverleners die zich inzetten voor de veiligheid en gezondheid in de eigen werkomgeving en vaak ook in het publieke domein. Dit doen zij niet voor zichzelf, maar juist voor de ander. Op het moment dat jou iets overkomt staan deze helden klaar om direct levensreddend handelend op te treden. In het nieuwe logo maken we met de vorm van het schild dan ook een subtiele verwijzing naar die collega’s die zich inzetten voor onze veiligheid. Dit logo verwerken we natuurlijk in alle nieuwe uitingen waaronder het promotiemateriaal in de toolkit.

Misschien heb je het al gezien maar ook onze website heeft een transformatie ondergaan. Kijk eens rond en laat je verrassen! Heb je bijvoorbeeld de artikelen van ‘BHV in de praktijk’ al gezien? Of de pagina met alle activiteiten zoals de campagne ‘Wij doen mee’ waar deelname zichtbaar gemaakt wordt op de landkaart? Of de tips voor een mooie invulling van de Dag?

Wij zijn trots en kijken alvast uit naar 1 november… hopelijk jullie ook!

    Cart