Nog maar: dagen

Dag van de BHV op 4 november 2024

Richard Ooms

Richard Ooms van VGZ in Arnhem verkozen tot Bedrijfshulpverlener van het Jaar 2016

De jury heeft Richard Ooms van VGZ verkozen tot BHV’er van het Jaar 2016. Ooms, werkzaam als Projectmanager IT bij de Coöperatie VGZ op het hoofdkantoor in Arnhem, is vanochtend telefonisch om 10.00 uur met deze heuglijke mededeling verrast door Sylvester Bennema, juryvoorzitter van Dag van de BHV.

Uit het juryoordeel: “Zoveel daadkracht en doortastendheid, weet van doorpakken. Bedenkt onder de omstandigheden een creatieve oplossing, kijkt verder dan de calamiteit. Is beheerst blijven optreden en handelen onder de omstandigheden. Erkende goede organisatie door de professionele (ambulance) hulpverleners.”

Top 5 close finish

De puntenverdeling binnen de top 5 lag dicht bij elkaar. Op de 2e plaats is geëindigd Lisette van Sinttruije van Albert Heijn in Schoonhoven. Op een gedeelde 3e plaats staan Ad Hermans van VDL Steelweld te Breda en Charlie Beemer van KPN in Beek. Op plaats 5 Raymond Buskop, werkzaam bij het Wolfert Lyceum in Bergschenhoek.

In dit lustrumjaar waren er maar liefst 42 kanshebbers voor de eretitel. Totaal 21 mannen, 19 vrouwen en twee BHV-teams waren genomineerd voor de prestigieuze titel. Evenals vorig jaar heeft Aruba ook dit jaar deelgenomen aan de verkiezing. Alle namen en de organisatie waarvoor de genomineerden werkzaam zijn, staan vermeld op de website van Dag van de BHV.

Een afgevaardigde van het gekozen goede doel (Hartstichting) was aanwezig bij officiële en feestelijke prijsuitreiking bij VGZ in Arnhem om de cheque in ontvangst te nemen. De wisselAward werd Richard Ooms overhandigd door zijn voorganger, Maurice Linders van MGG Netherlands BV uit Tegelen.


Goed doel 2016: Nederlandse Hartstichting

    Cart