Nog maar: dagen

Dag van de BHV op 4 november 2024

Hartelijk dank!

Wij hebben het ingevulde evaluatie enquêteformulier retour ontvangen. De feedback gebruiken wij om de 12e Dag van de BHV op maandag 6 november 2023 weer tot een succes maken. Hartelijk dank hiervoor en natuurlijk hopen we dat je deze datum vast in de agenda zet.

Als dank voor het invullen maken we je graag nog attent op het magazine: in deze link kun je de download vinden, zodat het magazine geprint kan worden of verspreid in je organisatie. Veel leesplezier gewenst!

Abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte gehouden te worden en volg ons op LinkedIn.

We houden ons van harte aanbevolen voor tussentijds tips of suggesties: stuur deze naar e-mail organisatie@dagvandebhv.nl.

Dag van de BHV is er tenslotte voor, door en met jou! Met de boodschap dat de BHV’er zich niet inzet voor zichzelf, maar voor de ander. Besef, waardering en support zijn sleutelwoorden voor Dag van de BHV. Daar gaan wij ook in 2023 weer voor.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
Organisatie Stichting Dag van de BHV

Het laatste nieuws

Over de Dag

Stichting Dag van de BHV is er om waardering voor en het besef van het belang van de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) over te brengen, zowel op de werkvloer als in het publieke domein.

Lees verder >

image-bhv-in-de-praktijk-footer

BHV in de Praktijk

magazine-dagvandebhv

Magazine

Activiteiten

BHVer-van-het-jaar
Toolkit
Broodje-BHV
Wij-doen-mee
Wall-of-fame
    Cart