Nog maar: dagen

Dag van de BHV op 6 november 2023

Oefen met jouw BHV’ers en deel je ervaringen met andere medewerkers

Met #DvdBHV laten organisaties ons weten hoe zij vorm hebben gegeven aan de Dag van de BHV: deze tips delen we graag ter inspiratie.

 

 

Met een leuke stand en het beeldmateriaal maak je voor alle medewerkers duidelijk waar deze Dag om gaat. Met de posters en de presentatie uit de toolkit kleed je de stand makkelijk aan. BHV’ers tekort? Gebruik dan het leaflet om medewerkers te enthousiasmeren!

 

 

 

 

 

Gebruik deze Dag voor een serieuze oefening.
We horen het zo vaak… ontruimingsoefeningen, waarbij medewerkers hun werk, dat telefoontje of die vergadering belangrijker vinden en dan ‘gewoon’ niet mee doen. Dat is niet ‘gewoon’; dat weten degenen die ooit een incident hebben meegemaakt.

Uitleggen blijft belangrijk!
Op de 1e maandag van november gaan de sirenes niet alleen als test, maar ook om het belang van BHV onder de aandacht te brengen.

 

 

 

Jouw BHV’ers kunnen met hun ervaring een goede oefening voor het gehele bedrijf maken, waarin ze duidelijk uitleggen waarom ze dit zo belangrijk vinden. In de toolkit met promotiemateriaal vind je bijvoorbeeld een poster die je kunt voorzien van een eigen foto van jouw BHV-team. Om alle niet-BHV’ers te laten weten: ‘Ik doe het ook voor jou!’

Het laatste nieuws

Over de Dag

Stichting Dag van de BHV is er om waardering voor en het besef van het belang van de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) over te brengen, zowel op de werkvloer als in het publieke domein.

Lees verder >

image-bhv-in-de-praktijk-footer

BHV in de Praktijk

magazine-dagvandebhv

Magazine

Activiteiten

BHVer-van-het-jaar
Toolkit
Broodje-BHV
Wij-doen-mee
Wall-of-fame
    Cart