Nog maar: dagen

Dag van de BHV op 4 november 2024

De 10e editie van de Dag van de BHV in de media

“BHV, daar red je levens mee!” .

Op de landkaart van de Dag van de BHV zien we dat veel organisaties zich hebben aangemeld om aandacht te besteden aan de Dag van de BHV. Met de digitale toolkit hebben ze alles in huis om met posters, banners, leaflets en op social media hun BHV’ers in het zonnetje te zetten.

In de media

Ook in de media werd aandacht besteed aan het jubileumjaar van de Dag van de BHV.  De hoogtepunten kun je hier zien en beluisteren!

Omroep Gelderland: Regionale winnaar uit Doetinchem

Omroep Gelderland was terecht trots op de winnaar van de Verkiezing van de BHV’er van het jaar 2021 uit de eigen regio. Bekijk hier het nieuwsitem en interview met winnaar (vanaf 9:20 minuten).

Interview in het AD: “Zo nuttig is een BHV-diploma voor je loopbaan.”

Brand in het gebouw, een bezoeker die van de trap valt of een collega die een hartstilstand krijgt: op iedere werkplek kan het noodlot toeslaan. Bedrijven zijn bij wet verplicht te zorgen dat er op de werkvloer voldoende bedrijfshulpverleners (bhv’ers) rondlopen en nemen vaak de kosten van een opleiding voor hun rekening. Maar wat is de precieze rol van een bhv’er?”
Lees het volledige artikel hier.

 

 

Radio 538: “Omdat het de Dag van de BHV’er is, zette cabaretier Alex Ploeg onze Jo en al haar BHV-collega’s eens goed ‘in het zonnetje’ met een roast… ⛑️? Check de video hier!” .

 

 

 

Zelf ook meegedaan aan de Dag van de BHV?

In onze Wall of Fame nemen we bijzondere uitingen op van organisaties die mee hebben gedaan aan de Dag van de BHV. Zelf ook leuke foto’s van een bijzondere activiteit, die je wil delen? Stuur deze in via onze communicatie-afdeling en hou de website in de gaten!

Het laatste nieuws

Over de Dag

Stichting Dag van de BHV is er om waardering voor en het besef van het belang van de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) over te brengen, zowel op de werkvloer als in het publieke domein.

Lees verder >

image-bhv-in-de-praktijk-footer

BHV in de Praktijk

magazine-dagvandebhv

Magazine

Activiteiten

BHVer-van-het-jaar
Toolkit
Broodje-BHV
Wij-doen-mee
Wall-of-fame
    Cart