Nog maar: dagen

Dag van de BHV op 4 november 2024

30 maart – Bewust Veilig-dag

Veilig en gezond werk en is van ons allemaal en kan niet genoeg aandacht krijgen. 30 maart wordt hier extra bij stil gestaan tijdens de Bewust Veilig-dag. De Bewust Veilig-dag is een initiatief van Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Aannemersfederatie Nederland. Honderden bedrijven -met name in de bouw- staan op deze dag op hun eigen manier stil bij bewust veilig en gezond werken.

Elk ongeluk is er één te veel, dat weten we allemaal. Maar onveilige gewoontes sluipen er maar al te snel in. Vooral als je even snel iets wilt doen en de veilige optie net wat meer tijd of gedoe kost. Daarom is het belangrijk om bewust stil te staan bij veilig en gezond werken. En om daarop te blijven hameren. Daar worden we allemaal beter van. De Bewust Veilig-dag heeft daarom dit jaar als slogan ‘We blijven erop hameren’. In de Bewust Veilig-krant en de website lees je meer over de thema’s en de invulling van deelnemende organisaties.

Sla spijkers met koppen en besteed ook extra aandacht aan veilig en gezond werken. Neem bijvoorbeeld contact op met jullie BHV aanbieder en controleer of de BHV-plannen nog actueel zijn.

Het laatste nieuws

Over de Dag

Stichting Dag van de BHV is er om waardering voor en het besef van het belang van de bedrijfshulpverleners (BHV’ers) over te brengen, zowel op de werkvloer als in het publieke domein.

Lees verder >

image-bhv-in-de-praktijk-footer

BHV in de Praktijk

magazine-dagvandebhv

Magazine

Activiteiten

BHVer-van-het-jaar
Toolkit
Broodje-BHV
Wij-doen-mee
Wall-of-fame
    Cart