Dag van de BHV op 7 november 2022

Nog maar: %D dagen

Archief winnaars

Jody Elburg

Jody Elburg, werkzaam bij Intersnack in Doetinchem, mag zich in deze 10e editie van de Dag van de BHV, BHV’er van het Jaar 2021 noemen. Hij volgt hierin Rob de Ruijter (Ymere) op. Jody Elburg werd verrast op deze 1e maandag van november met het telefoontje van de juryvoorzitter over de uitverkiezing. Uit het juryoordeel:
“Jody wil dat zijn collega’s zich veilig voelen op het werk en dat er bij calamiteiten, groot en klein, altijd iemand is die hiervoor voldoende opgeleid is.

Rob de Ruijter

BHV’er van het Jaar 2020: Rob de Ruijter, gefeliciteerd! Rob de Ruijter, makelaar en bedrijfshulpverlener bij Ymere in Amsterdam mag zich ‘BHV’er van het Jaar 2020’ noemen.

Marlies Venema

BHV’er van het Jaar 2019: Gefeliciteerd Marlies Venema. Dit jaar heeft de jury uit 19 unieke en prachtige nominaties de meeste stemmen toegekend aan Marlies Venema van het Elkerliek Ziekenhuis, Communicatieadviseur, actieve BHV’er en BHV-aanspreekpunt (oefeningen, opleidingen en nog veel meer).

Francis Odor

Gefeliciteerd Francis Odor – BHV’er van het Jaar 2018!

Uit 20 unieke en prachtige nominaties heeft de jury van de Verkiezing BHV’er van het Jaar de meeste stemmen toegekend aan Francis Odor, Ploegleider BHV, avondhoofd en werkzaam op de ICU van het Dr. Horacio. E. Oduber Hospital (HOH), Oranjestad – Aruba

Ron Pietersen

BHV’er van het Jaar 2017: Gefeliciteerd Ron Pietersen van KPN, Den Haag! Uit 40 unieke en prachtige nominaties heeft de jury van de Verkiezing BHV’er van het Jaar de meeste stemmen toegekend aan Ron Pietersen, Netwerkbeheerder bij KPN in Den Haag.

Richard Ooms

Richard Ooms van VGZ in Arnhem verkozen tot Bedrijfshulpverlener van het Jaar 2016. De jury heeft Richard Ooms van VGZ verkozen tot BHV’er van het Jaar 2016. Ooms, werkzaam als Projectmanager IT bij de Coöperatie VGZ op het hoofdkantoor in Arnhem, is vanochtend telefonisch om 10.00 uur met deze heuglijke mededeling verrast door Sylvester Bennema, juryvoorzitter van Dag van de BHV.

Maurice Linders

Gefeliciteerd Maurice Linders BHV’er van het Jaar 2015! Uit 32 unieke en prachtige nominaties heeft de jury van de Verkiezing BHV’er van het Jaar de meeste stemmen toegekend aan Maurice Linders, Meewerkend voorman Finishing Department bij MGG Netherlands BV in Tegelen.

Ad Geluk

Gefeliciteerd Ad Geluk BHV’er van het Jaar 2014! Uit maar liefst 37 unieke en prachtige nominaties heeft de jury van de Verkiezing BHV’er van het Jaar de meeste stemmen toegekend aan Ad Geluk, Senior adviseur communicatie en voorlichting bij het Elkerliek ziekenhuis in Helmond.

Chantal van Schaagen

BHV’er van het Jaar 2013 Maandag 4 november reisde de afvaardiging namens de organisatie van Dag van de BHV af naar het noorden van het land. Daar werkt Chantal van Schaagen in Groningen, bij DUO. Daar is zij samen met de BHV-collega’s van de Belastingdienst (in hetzelfde pand gevestigd) bedrijfshulpverlener is: ploegleider om precies te zijn.

Het laatste nieuws

    Cart