Nog maar: 341 dagen

Dag van de BHV op 6 november 2023

Archief winnaars

Abdelmaiyd Salah

Felicitaties voor Abdelmaiyd Salah, BHV’er van het Jaar 2022! Abdelmaiyd Salah, werkzaam bij Rijkswaterstaat op de afdeling Centrale Informatie Voorziening in Delft, werd verkozen tot BHV’er van het jaar 2022. Hij redde het leven van zijn collega door de Heimlich-greep toe te passen. Bovendien heeft hij tijdens corona extra op kantoor gewerkt, waardoor hij veilig werken mogelijk maakte voor collega’s die echt niet thuis konden werken. Op een positieve manier draagt hij het belang van BHV uit in de organisatie.

Jody Elburg

Jody Elburg, werkzaam bij Intersnack in Doetinchem, mag zich in deze 10e editie van de Dag van de BHV, BHV’er van het Jaar 2021 noemen. Hij volgt hierin Rob de Ruijter (Ymere) op. Jody Elburg werd verrast op deze 1e maandag van november met het telefoontje van de juryvoorzitter over de uitverkiezing. Uit het juryoordeel:
“Jody wil dat zijn collega’s zich veilig voelen op het werk en dat er bij calamiteiten, groot en klein, altijd iemand is die hiervoor voldoende opgeleid is.

Rob de Ruijter

BHV’er van het Jaar 2020: Rob de Ruijter, gefeliciteerd! Rob de Ruijter, makelaar en bedrijfshulpverlener bij Ymere in Amsterdam mag zich ‘BHV’er van het Jaar 2020’ noemen.

Marlies Venema

BHV’er van het Jaar 2019: Gefeliciteerd Marlies Venema. Dit jaar heeft de jury uit 19 unieke en prachtige nominaties de meeste stemmen toegekend aan Marlies Venema van het Elkerliek Ziekenhuis, Communicatieadviseur, actieve BHV’er en BHV-aanspreekpunt (oefeningen, opleidingen en nog veel meer).

Francis Odor

Gefeliciteerd Francis Odor – BHV’er van het Jaar 2018!

Uit 20 unieke en prachtige nominaties heeft de jury van de Verkiezing BHV’er van het Jaar de meeste stemmen toegekend aan Francis Odor, Ploegleider BHV, avondhoofd en werkzaam op de ICU van het Dr. Horacio. E. Oduber Hospital (HOH), Oranjestad – Aruba

Ron Pietersen

BHV’er van het Jaar 2017: Gefeliciteerd Ron Pietersen van KPN, Den Haag! Uit 40 unieke en prachtige nominaties heeft de jury van de Verkiezing BHV’er van het Jaar de meeste stemmen toegekend aan Ron Pietersen, Netwerkbeheerder bij KPN in Den Haag.

Richard Ooms

Richard Ooms van VGZ in Arnhem verkozen tot Bedrijfshulpverlener van het Jaar 2016. De jury heeft Richard Ooms van VGZ verkozen tot BHV’er van het Jaar 2016. Ooms, werkzaam als Projectmanager IT bij de Coöperatie VGZ op het hoofdkantoor in Arnhem, is vanochtend telefonisch om 10.00 uur met deze heuglijke mededeling verrast door Sylvester Bennema, juryvoorzitter van Dag van de BHV.

Maurice Linders

Gefeliciteerd Maurice Linders BHV’er van het Jaar 2015! Uit 32 unieke en prachtige nominaties heeft de jury van de Verkiezing BHV’er van het Jaar de meeste stemmen toegekend aan Maurice Linders, Meewerkend voorman Finishing Department bij MGG Netherlands BV in Tegelen.

Ad Geluk

Gefeliciteerd Ad Geluk BHV’er van het Jaar 2014! Uit maar liefst 37 unieke en prachtige nominaties heeft de jury van de Verkiezing BHV’er van het Jaar de meeste stemmen toegekend aan Ad Geluk, Senior adviseur communicatie en voorlichting bij het Elkerliek ziekenhuis in Helmond.

Het laatste nieuws

    Cart